Najnovija fotografija otkriva kako žive Kajli Džener i njena ćerka FOTO

Kajli Džener još je jednom objavom na Instagramu dokazala da ona i njena ćerka Stormi žive u mnogima nezamislivom luksuzu.

Četvrtak, 16.07.2020.

10:43

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

View this post on Instagram

to see the world through her eyes >

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Starleta je objavila fotografiju svoje ćerkice s Louis Vuitton mini torbom čija se vrednost procenjuje i na 2000 dolara. "Najkul beba ikad", napisala je uz fotografiju dvogodišnje devojčice.

Fotografija je u sat vremena prikupila skoro dva miliona lajkova, a Kajlini fanovi oduševili su se kako je Stormi "stylish".

Magazin Frbs nedavno je Kajli Džener oduzeo titulu najmlađe samoostvarene milijarderke na svetu i optužio njenu porodicu da dodatno uvećava vrednost njenog kozmetičkog brenda, ali ona se nedugo zatim ponovo našla na vrhu njihove liste, prenosi hrvatski Indeks.

Radi se o njihovoj listi sto najplaćenijih slavnih osoba koju objavljuju svake godine. Kajli je sa zaradom od 590 miliona dolara zauzela prvo mesto, gotovo tri puta prešišavši svog zeta Kanje Vesta koji se nalazi na drugom mestu sa zaradom od 170 miliona dolara.

View this post on Instagram

coolest baby to ever do ittt⛈🤍🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

i knew i won when i had you 🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare