Sofija Milošević iz Madrida: "Jedva čekam da ugledam bebu" VIDEO

Jedna je od naših najpoznatijih manekenki. Više od godinu dana bavi se svojom modnom kolekcijom, a odlučila je da kreira haljine pristupačne svima. Uz sve to stigla je i da se oproba kao glumica u filmu "Hotel Beograd".

Subota, 18.07.2020.

12:50

Izvor: Super žena

Sofija Milošević iz Madrida:
Foto: Printskrin/Prva TV

Podeli:

Ipak, najvažnije u ovom trenutku je to što će postati majka po prvi pu sredinom septembra. Živi u Madridu sa fudbalerom Lukom Jovićem i tamo će najverovatnije, kako kaže i da se porodi.

"Mnogo sam osetljiva i non stop mi suze oči. Ne znam kako da reagujem u određenim situacijama. Taj deo mi teško pada u trudnoći. I inače sam veliki emoitivac. Luka je tu da me smiri, tu nm je i David, hiperaktivan je, ceo dan smo s njim. Bez obzira na to, osećam se predivno i uzbuđeno, ovo je neko novo poglavlje mog života i jedva čekam da ugledam bebu", kaže Sofija za TV Prva.

Do porođaja uživa u lepom vremenu i čeka da se stanje s akoronom stabilizuje

"Molim Boga da se ovo ludilo završi. Za male preduzetnike kriza nastupa, ali ne dam se obeshrabriti. Radim i spremam novu kolekciju od septembra.
Radim od kuće, napravila sam tim ljudi koji su najbolji u svom segmentu i promovišemo se onlajn preko Instragrama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.