Georgina objavila snimak iz kreveta: U prvom planu detalj vredniji od zlata, a ima ih šest VIDEO

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo trenutno uživaju na luksuznoj jahti, a ona se na društvenim mrežama hvali snimcima.

Utorak, 21.07.2020.

17:53

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Na jednoj od njih u kadar je upao detalj koji najbolje pokazuje u kakvom luksuzu par uživa. Dok je Georgina snimala kabinu iz kreveta, na podu se mogla uočiti kutija brenda Hermes na kojoj je stajala jedna od najskupljih torbi na svetu, Hermes Birkin model.

Birkin torbice smatraju se najluksuznijim torbama na svetu jer im se cene uglavnom kreću od 5.300 pa sve do 10.600 evra, ali i više ako je reč o personalizovanim primercima. Tačna cena ove torbe može se saznati jedino na zahtev, a ona, osim od veličine, varira i od vrste kože od koje je izrađena, zemlje u kojoj se prodaje, pa čak i boje i modela. Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja. 2016. godine je ta torba proglašena investicijom - vrednijom i od zlata.

Naravno, Georgini ovo nije jedina Hermes Birkin torba koju ima (ima ih najmanje šest), a s takvom torbom viđen je i Ronaldo.

View this post on Instagram

Fantas✨🦄 #dreaming

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.