Italijanska voditeljka ostavila dečka zbog Ibrahimovića: "Samo me gledaj Zlatane" VIDEO

Čuveni fudbaler Zlatan Ihrahimović (38) i najlepša voditeljka sveta Dileta Leota (29) u centru su svetskog skandala

Četvrtak, 23.07.2020.

13:10

Izvor: Blic.rs, super zena

Default images

Podeli:

Odjekuje njeno: "Samo me gledaj Zlatane", a svi se pitaju šta je sa njenim dečkom italijanskim bokserom Danijelom Skardinom (28) kog zovu Zver.

Zver je sigurno ozbiljno ljuta jer razloga za to je mnogo! Zlatan i Dileta našli su se u žiži nakon snimanja reklame. Voditeljka je i te kako poznata svetskoj javnosti, ali je zajedničkim reklamnim spotom zaintrigirala sve.

Usledila je zajednička večera u Milanu i slatke slike paparaca. I onda još jedno bum! Italijanski mediji kažu da je pukla veza prelepog TV lica i Zveri.

Fudbaler je godinama pored zanosne Helen koja čak malo i podseća na Diletu ili je bolje reći da voditeljka liči na Zlatanovu ženu, a javnost je zna i kao nekog ko je fudbalskoj zvezdi najveća podrška.

Brak Helen i Zlatana je za javnost, zasada, bio savršena bračna luka, ali je izgleda došlo do ozbiljne oluje!

View this post on Instagram

Prima e dopo la quarantena 🤣

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Potvrde nema, ali se zna da je King Toreto, kako još zovu boksera, ostao na Ibici da odmara, dok je Dileta uživala sa fudbalskom zveri Zlatanom, a onda se sa prijateljima i roditeljima uputila na Siciliju kako bi makar kratko pobegla od skandala.

Ali ne leži, vraže, milioni ljudi ispratili su javnu Instagram prepisku Dilete i Ihrabimovića koji je na njenu sliku posle treninga reagovao ovako: "Šta radiš na krovu Dileta? Ne zabušavaj!".

Odgovorila mu je: "Samo me gledaj!".

Sa Dilete je teško skloniti pogled, nema šta, a teško je sada i umiriti strasti javnosti posle svih ovih dešavanja. Diletu govorkanja nisu nimalo osujetila. Naprotiv. Posle javne prepiske postavila je još jedan video sa Zlatanom.

Možda je i sve deo promotivne kampanje, jer Šveđanin jednostavno zna kako da sebe postavi u centar. Osim toga, već godinama se deklariše kao najveći papučar i ne krije da svoju suprugu slepo sluša.

Nego, pitaju se sada svi i kako na sve reaguje Zlatanova supruga Helen Segel (49), njegova velika ljubav i majka njegovih sinova Maksimilijana i Vinseta.

View this post on Instagram

Zlatan approva @buddyfit_it 🤣💪🏼

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.