Italijanski plejboj (52) i njegova trudna devojka (25) uvežbali tačku za fanove VIDEO

Oni su na sedmom nebu otkako su objavili da očekuju devojčicu iako su zajedno tek nešto više od godinu dana.

Četvrtak, 30.07.2020.

09:37

Izvor: dailymail.co.uk, super zena

Default images

Podeli:

Đanluka i njegova trudna devojka Šeron Fonseka snimili su video-sniamk sa Sardinije na kom se vidi da se ludo provode.

Model (25) sa trudničkim stomakom u narandžastom bikiniju blista dok ona i italijanski plejboj (52) pokazuju svoje igračko umeće.

U zabavnom video-snimku, srećni par stoji jedno ispred drugog pored bazena, a potom usaglašeno počinju da mašu rukama uz muziku D.M.C-a "It's Tricky". Đanluka i Šeron okreću ruke sve brže dok se smeškaju jedno drugom. Deluje kao da njihovom ljubimcu to ne smeta dok mirno leži pored njihovih nogu.

Milioner izgleda moderno onako osunčan u plavom kupaćem šortsu sa printom belih dijamanata.

Prošlog meseca Đanluka je izjavio u jednom intervjuu da ga razlika od 27 godina sa Šeron ne brine

Biznismen je insistirao na tome da ima energiju petnaestogodišnjeg dečaka i otkrio da je zbog Šeron patio na početku njihove veze jer ga je u svemu pobeđivala.

Par je davao izjave iz svog raskošnog dvorca u Bolonji, koji se može pohvaliti sa tri bazena i 38 hektara zemlje, a nakon što su se vratili iz svog penthausa u Majamiju.

Na pitanje da li im je važna razlika u godinama, Đanluka je rekao za magazin Helo: "Uopšte, ako njoj to ne smeta. Iako imam belu bradu, imam entuzijazam dečaka od 15 godina."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.