Sanja Marinković potvrdila da se razvodi: "Svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi"

"Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi."

Petak, 31.07.2020.

17:00

Izvor: telegraf.rs

Default images

Podeli:

Nakon višemesečnih šuškanja o tome da se Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin razvode, informacija je sada zvanična.

Naime, voditeljka je posle skoro 10 godina podnela papire za razvod braka, a već duže vreme ona i muž ne žive na istoj adresi.

"Papiri su na sudu. Svako od njih uživa u svom životu. Sanja je nedavno bila u Rovinju sa njihovim sinom i njegovim drugarima, živi potpuno normalno, nema mesta lošoj energiji", kaže izvor za Telegraf.rs.

Ubrzo je i Sanja poslala komentar na temu razvoda.

"Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi", napisala je Sanja u poruci.

Podsetimo, Sanja i Aleksandar venčali su se 2011. godine, u limuzini, dok su se vozili ka aerodromu.

Sanja je umesto venčanice nosila elegantnu crvenu haljinu, a njen muž nosio je tamnoplavi sako i sive pantalone. Posle venčanja, sa sinom, braćom i njihovim suprugama otputovali su u Pariz.

Slavlje je trajalo nekoliko dana, nakon čega su se vratili u Beograd.

Inače, Sanja je burmu skinula još prošle godine, a kroz njene izjave moglo se jasno zaključiti da je ljubav sa Aleksandrom na izdisaju, te da će uskoro biti i zvanično da se razvode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.