Sandra Bulok proslavila rođendan sa drugaricama glumicama, s jednom je imala istog dečka FOTO

Sandra Bulok je proslavila svoj 56. rođendan u društvu najbližih prijateljica, a svi okupljeni su se za vreme proslave držali pravila fizičke distance i nosili zaštitne maske, piše Pipl.

Ponedeljak, 03.08.2020.

18:25

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Fotografiju s proslave je podelila Dženifer Aniston, pokazavši tako obožavateljima da su se ona, Sandra Bulok, Sara Polson i Holand Tejlor tokom proslave ponašale odgovorno.

Dženifer Aniston i Sandra Bulok su dugogodišnje prijateljice, što su otkrile u jednom od intervjua za američke medije: "Obe smo devedesetih izlazile s glumcem Tejtom Donovanom, koji nas je tada i upoznao".

Sandra Bulok se tada našalila kako je Donovan vrlo strpljiv muškarac, o čemu svedoči činjenica da je izlazio s obe glumice. Sa Sandrom se viđao od 1990. do 1994, dok je njegova veza s Dženifer Aniston trajala od 1995. do 1998. Pojavio se u pet epizoda serije "Prijatelji" kao dečko s kojim je Rejčel (Dženifer Aniston) izlazila, ali nedugo nakon što je veza između njega i Dženifer zaključena, scenaristi su odlučili da uklone njegov lik iz serije.

"Izgleda da ima tip žena s kojima voli da izlazi. Talentovane, zanimljive, divne...", kazala je Dženifer Aniston, koja je od devedesetih nastavila da gradi prijateljstvo sa Sandrom pa se sada neretko pojavljuju zajedno na velikim događajima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare