Znao je šta bira: Ko je treća žena Šona Pena, lepa Lejla?

Novopečeni mladenci nisu se oglašavali.

Sreda, 05.08.2020.

14:40

Izvor: Super žena

Znao je šta bira: Ko je treća žena Šona Pena, lepa Lejla?
Foto: Getty Images/Getty/Kevin Winter / Staff

Podeli:

Treća supruga glumca Šona Pena, Lejla Džordž D'Onofrio (George D'Onofrio) potiče iz ugledne glumačke porodice.

Rođena je u Sidneju, a odrasla je u Istočnom Saseksu, obrazovala se u Londonu, a zatim i u Njujorku, gde živi njen otac Vinsent (Vincent) D'Onofrio. Australijsko-američka glumica igrala je u nekoliko filmova: "Mother, May I Sleep with Danger?", "Mortal Engines", "The kid" i "The long home".

Voleo je Madonu i Šarliz Teron, a sada je slavni glumac u vezi sa 32 godine mlađom devojkom

Lejlina majka je italijansko-američka glumica Greta Skaki (Scacchi, 60), ćerka engleske plesačice Pamele Ruzbi i italijanskog slikara Luke Skakija.

Sjajna glumica Greta igrala je u filmovima "White mischief", "Presumed innocent", "The prayer", "Emma" i "Looking for alibrand". Nominovana je za najprestižnija izdanja, Bafta nagradu, Emi, SAG, Zlatni globus.

Embed from Getty Images

Lejlin otac je američki glumac, reditelj, producent i pevač Vinsent D"Onofrio (61), koji briljira i u glavnim i u epizodnim ulogama. Bio je nominovan za Emi nagradu i dva puta za Saturn priznanje, koje mu je pripalo zbog sporedne uloge u "Ljudima u crnom".

Vinsent je rođen u Bruklinu, a poreklom je iz Napulja u Italiji. Odrastao je na Havajima i u Koloradu. Još kao tinejdžer radio je u pozorištima kojima je upravljao njegov otac.

U braku sa Gretom Skaki bio je od 1989. do 1993. godine, a onda se 1997. oženio danskim modelom Karin (Carin) van der Don, sa kojom je 1999. dobio sina. Rastao se sa drugom suprugom, a nakon pomirenja dobio je sa njom 2008. drugog sina, prenosi Avaz.ba.

Ostvario je neverovatno veliki broj uloga, a znao je da radi do iscrpljenosti, pa je kolabirao na snimanju serije "Red i zakon", a zatim i u svojoj kući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.