Pevačica u petoj deceniji života postaje majka po treći put i ima važnu poruku za sve FOTO

Pevačica Kelis objavila je fotografiju sa pozitivnim testom za trudnoću, a njeni pratioci su oduševljeni vešću da čeka svoje treće dete.

Četvrtak, 06.08.2020.

09:32

Izvor: Super žena

Pevačica u petoj deceniji života postaje majka po treći put i ima važnu poruku za sve FOTO
Foto: Getty Images, Bryan Bedder / Staff

Podeli:

Kelis ima sina Najta iz svog prvog braka sa reperom Nazom, i sina Šeparda sa Majkom Morom, s kojim je trenutno u braku.

Pevačica je ovim putem nastavila kampanju protiv stope smrtnosti majki na porođaju.

"Kao crna majka, postoji mnogo toga što treba da razmotrimo za to vreme u našem životu, naročito u ludim vremenima u kojima živimo - od onoga što jedemo, do toga kako mi živimo i volimo", napisala je 40-godišnjakinja.

"Ovo je vreme koje moramo posvetiti sebi i ne treba da se izvinjavamo zbog toga, posebno kada još uvek živimo u zemlji u kojoj su crne žene istorijski imaju najviše stope smrtnosti na porođaju", nastavila je, dodavši da je briga o sebi najvažnija, posebno u početnim fazama trudnoće.

"Treba da poznajete svoje telo i da znate šta mu treba, treba da budete u stanju da budete mirni i da slušate šta vam ono govori", zaključila je Kelis, napominjući da deca treba da budu deo svačijeg života, ali da to ne znači da moramo da promenimo način na koji živimo zbog dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare