Deniz Ričards jednom mesečno ostavlja decu zbog muža

Glumica tvrdi da je to što radi je dobra stvar i smatra da ne treba da se oseća krivica.

Petak, 28.08.2020.

12:55

Izvor: telegraf.rs

Default images

Podeli:

Deniz Ričards i njen muž Aron Fajpers imaju rutinu koja im pomaže da se povežu. Glumica je nedavno gostovala u emisiji "The Rachel Hollis Show", gde je otvorila dušu o svom braku.

Deniz je ispričala da ona i Aron uzimaju vreme za sebe, a dadilja im pomaže tako što im čuva decu.

Ričardsova ima ćerke Sem (16) i Lolu Rouz (15) sa bivšim mužem Čarlijem Šinom, a usvojila je devojčicu Eloiz Džoni kao samohrana majka, pre nego što se udala za Fajpersa.

"Ima dosta toga što možemo da učinimo za sebe, ali ne mogu da uradim sve sama i zapravo me čini boljim roditeljem koji ima pomoć", ispričala je glumica.

Deniz je objasnila šta rade ona i njen muž da bi se povezali.

"U normalnim okolnostima, moj suprug i ja uzimamo jedan vikend mesečno, idemo u hotel, gde smo samo mi. Ne osećamo krivicu oko toga i imamo naše vreme za odrasle i mislim da je veoma važno za svaki par da zna da je u redu da se ponovo poveže i da se ne oseća krivica da se o tvom domaćinstvu brine (neka druga osoba, u ovom slučaju dadilja)", ističe glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.