Smršala 60 kilograma za godinu dana: Otkrila u čemu je tajna FOTO

Vivijan MekKal iz Novog Meksika počela je da traži utehu u hrani nakon što je izgubila oba roditelja, pa je samo jela brzu hranu i pila gazirane sokove.

Nedelja, 13.09.2020.

11:47

Izvor: tuzlanski.ba

Smršala 60 kilograma za godinu dana: Otkrila u čemu je tajna FOTO
Foto: depositphotos/ersler

Podeli:

U samo nekoliko meseci nakupila je gotovo 120 kilograma i susrela se s novim problemima. Kad nije mogla da stane na sedište aviona, odlučila je da promeni svoj život i da počne da vežba, kako bi skinula višak kilograma

"Tražila sam utehu u hrani, mislim da nikad nisam pila vodu. Preskočila bih doručak i do ručka bih gladovala, a onda bih za ručak jela u restoranima brze hrane".

Za večeru je bila ista stvar. Uz to bih još jela i bezbroj grickalica između obroka.

Njena odluka za mršavljenjem došla je u septembru 2019. godine kad nije mogla da sedne na sedište aviona dok je putovala do Kalifornije. Tada je odlučila promeniti svoj život i navike te početi intenzivno raditi na gubljenju viška kilograma.

U samo jednoj godini Vivijan je uspela da izgubi gotovo 60 kilograma te doći na težinu od 67 kilograma.

"Sada idem u teretanu šest dana, a nedeljom odmaram. Volim da dižem tegove i svaki dan imam kardio trening bar pola sata. Takođe, trčim pet kilometara tri večeri nedeljno", ispričala je Vivian.

Osim što je krenula sa vežbama u teretani, promenila je i ishranu. Jede svaki dan u isto vreme, bez grickalica, gaziranih sokova i brze hrane, a izbacila je i gluten. Za razliku od mnogih koji su pokušavali izgubiti višak kilograma, Vivijan je imala brze rezultate. Svaka tri meseca izgubila je 20 kilograma.

"Samo pokušavam biti bolja svaki dan. Imam viška kože u predelu stomaka, ali koristim ulje za to i stvarno je bolje. Moja koža se zategla, a strije mi polako nestaju", rekla je Vivijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare