Ovako se stari: Glumica Džejn Simor pokazala da se ništa nije promenila za 30 godina FOTO

Glumica Džejn Simor oduševila je fanove svojim nanovijim fotografijama na Instagramu

Četvrtak, 17.09.2020.

10:16

Izvor: Super žena

Ovako se stari: Glumica Džejn Simor pokazala da se ništa nije promenila za 30 godina FOTO
Foto: Getty: Laura Walters / Staff

Podeli:

Najnovija fotografija u tesnom sportskom kompletu mnoge je prijatno iznenadila jer glumici iz filma "Živi i pusti druge da umru" niko ne bi dao 69 godina, ni po kom osnovu.

Diskretno našminkana Engleskinja pokazala je koliko lepo stari, toliko da na prvi pogled nema razlike između nje sada i nje pre 30 godina.

Osim što ima poneku boru, ne vidi se da stari. Ona redovno praktikuje pilates i vežbe snage zahvaljujući čemu ima izuzetno vitku liniju.

"Izgledaš kao da imaš 20", "Predivna si", "Prava si inspiracija", "Ljudska bića ovako ne stare", "Kako izgledaš tako mlado?", samo su neki u nizu sličnih komentara na njenu fptografiju.

"Primećujem ogromnu razliku otkako sam počela da vežbam. Svaka vežba je naporna, od umora mi se trese celo telo. Dajem sve od sebe, ali ne pokušavam da budem mlađa nego što jesam. Trudim se da budem što bolja u svojim godinama", prenose strani mediji.

Inače, Džejn je bila u braku sa rediteljem Džejmsom Kičom, sa kojim je dobila blizance Džona i Kristofera (24). Iz drugog braka sa glumcem Dejvidom Flinom ima ćerku Katarinu (38) i sina Šona (35).

Zanimljivo je da je izjavila da oba bivša supruga i dalje voli, jer smatra da je nemoguće da prestaneš da budeš prijatelj sa nekim ako zajedno imate decu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.