Važnije od pronalaska srodne duše: Svađe mogu da budu korisne za vezu

Iako nas od malih nogu uveravaju kako nam je za srećan život potrebna srodna duša, prema najnovijoj studiji dokazano je da je ovo uvreženo mišljenje pogrešno. Fokus bi, sa pronalaska srodne duše, trebalo da preusmerimo ozbiljan rad na vezi.

Subota, 19.09.2020.

13:55

Izvor: super zena

Važnije od pronalaska srodne duše: Svađe mogu da budu korisne za vezu
Foto: Deposit/monkeybusiness

Podeli:

Svi imamo karakteristike koje se drugima mogu učiniti pomalo čudnim. Međutim, kada ste u vezi, to ne bi trebalo da bude toliko važno, najviše jer tada stvaramo osobine koje su temeljene na odnosu sa partnerom.

Razumite koliko veza vašeg partnera čini srećnim i prihvatite njegovu predanost. Menjate se, budite srećni i naučite da se nosite sa nesuglasicama.

Različiti karakteri čine vezu zanimljivijom. Zapravo, ta razlika u odnosima vezu čini uzbudljivom i dinamičnom. Suprotnosti se privlače, poput ekstroverta i introverta, noćne i jutarnje osobe, smirenih i impulsivnih ljudi. Dakle, ako ste različiti, nemojte odmah raskidati vezu, već joj dajte šansu, piše Kliks.

Ostati u ovakvoj vezi znači da ćete izgraditi još više poverenja i ljubavi. Kad pored sebe imate nekoga kome možete da verujete, i ko će vas podržavati do samog kraja, imaćete motivaciju za postizanje bilo kog cilja.

Zdravi sukobi u vezi dovode do bolje komunikacije. Male svađe, dakle, nisu razlog da ostavite partnera kako biste pronašli pravog. Svaki par se posvađa s vremena na vreme i to ne bi trebalo da bude preveliki problem.

Ipak, ne zaboravite da i svađe imaju svoje granice i da ne pristajte na toksičan odnos - ne dozvolite nasilje bilo koje vrste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare