Ema Stoun se udala? Glumica viđena sa prstenom koji izgleda kao verenički FOTO

Ema Stoun i Dejv Makeri primećeni su u šetnji Los Anđelesom, ali su oboje nosili isto prstenje.

Sreda, 23.09.2020.

11:52

Izvor: people.com, super zena

Default images

Podeli:

Da li se to Ema Stoun udala za svog verenika Dejva?

Oskarovka je primećena kako nosi prstenje koje se podudara sa Makerijevim (35).

Ena Stoun (31) i Dejv Makeri bili su u opuštenim izdanjima. Glumica sa belom košuljom dugih rukava i širokim kombinezonom, sandalama firme Birkenstok i belom bejzbol kapom. Makeri je nosio belu majicu s printom i crne pantalone.

Stoun i Makeri, koji je jedan od direktora emisije Saturday Night Live (Subotom uveče uživo), najavili su svoje veridbe na Makerijevom Instagramu u decembru kada je podelio njihovu fotografiju dok Ema Stoun drži njen verenički prsten sa biserom koji ima oreol od dijamanata.

Oni su se verili nakon nešto više od dve godine otkako je magazin People potvrdio njihovu vezu krajem oktobra 2017. godine, a tadašnji izvor rekao je da par izlazi već tri meseca.

Par se upoznao kada je ona vodila Saturday Night Live krajem 2016. godine, pa su ubrzo pronašli balans kako u poslu, tako i u zajedničkom životu.

U martu je par odložio venčanje zbog pandemije koronavirusa, navodi Page Six.

"Ona je profesionalna u svakom pogledu, veoma talentovana i usredsređena na svoj posao, i Dejv to ceni", rekao je izvor iz industrije za People u decembru 2019.

"Potpuno je podržava i nesebičan je u želji da ona uspe. To su sjajne osobine za jednog čoveka, smatra Ema. Impresionirana je njegovim talentom i neizmerno ga poštuje."

View this post on Instagram

💕

A post shared by @ davemccary on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare