Hejli i Džastin Biber čekaju bebu? "Postoji, verovatno, mnogo stvari koje bih promenio"

Najnovije fotografije 23-godišnje manekenke Hejli Biber podstakle su šuškanja da bi ova mlada dama uskoro mogla da postane mama. Naime, manekenka je uhvaćena prošlog ponedeljka u sportskom izdanju u Holivudu, a ispod crnih helanki i uske majice nazirao se nešto zaobljeniji stomačić nego inače.

Četvrtak, 24.09.2020.

10:36

Izvor: super zena

Hejli i Džastin Biber čekaju bebu?
Foto: Getty/Alberto E. Rodriguez / Stringer

Podeli:

Nije dugo trebalo da krenu glasine da ona i suprug Džastin Biber Biber čekaju prvo dete, ali supružnici ta šuškanja još nisu komentarisali, prenosi Story.hr. "Ma dajte, nije trudna. Verovatno se samo dobro najela', jedan je od komentara na društvenim mrežama, dok su pak drugi obožavatelji para, različitog mišljenja.

"Nikada nije bila ovako naduvena, verovatno je trudna tek dva meseca. Baš uzbudljivo, Hejli i Džastin će dobiti bebu. Sigurno je cela porodica presrećna", napisao je jedan korisnik Instagrama.

Džastin i Hejli Biber venčali su se u oktobru prošle godine u crkvi u Južnoj Karolini u krugu porodice i prijatelja, obred je bio zatvoren za javnost.

U javnosti su objavili samo nekoliko fotografija iz kabine za fotografisanje na kojima im se vide samo glave. Sada su oboje objavili fotografije na kojima se vidi i mladina haljina.

Kako je i najavila u intervjuu za Vog nekoliko meseci pre venčanja, Hejli je rekla da se udala u venčanici brenda Off-White, iako je tada ostala neshvaćena i mnogi su mislili da govori o boji haljine, koja u prevodu znači "prljavo bela".

Inače, ranije ove godine Biber je u jednom intervjuu priznao da bi voleo da se čuvao za brak.

"Postoji, verovatno, mnogo stvari koje bih promenio. Ne žalim ni zbog čega, jer mislim da učiš iz svega što radiš. Da mogu da vratim vreme i izbegnem neka loša iskustva, verovatno bih se čuvao za brak", rekao je popularni pevač.

Inače, par je nedavno kupio svoju kuću iz snova u elitnom delu Los Anđelesa. Impresivna vila izgrađena je krajem osamdesetih, a na tržištu se nalazi već nekoliko godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare