Sofija Vergara i Džordž Kluni zajedno na filmskom platnu: Amal nije srećna

Trzavice u braku između Amal i Džordža Klunija ne prestaju, a navodno je ulje na vatru dolio predlog koji je poznati šarmer dobio od glumice Sofije Vergare.

Četvrtak, 24.09.2020.

14:20

Izvor: B92

Sofija Vergara i Džordž Kluni zajedno na filmskom platnu: Amal nije srećna
Foto: Getty/Stuart C. Wilson / Stringer

Podeli:

Prema pisanju stranih medija, Vergara je navodno Kluniju ponudila nešto što ne može da odbije. Naime, Sofia je predložila 59-godišnjem holivudskom šarmeru da glume zajedno u komediji za koju su producenti, ali i ona sama, uvereni da će biti veliki hit, koji će zaraditi milione dolara, piše Entertejn tajms.

"Kluni je odličan u komedijama, a uz to je seksi ženama, koliko je i Sofija muškarcima. To bi za njega bila dobar predah od ozbiljnih filmova koje je snimao poslednjih godina, a i njegove obožavaoce bi to i te kako usrećilo", otkrio je izvor blizak glumcu.

Foto: Getty/Amy Sussman / Staff

Isti izvor otkrio je i da je Amal već zabrinuta zbog toga i ljubomorna, iako snimanje filma još nije ni počelo.

"Amal će sigurno držati pod budnim okom njihov raspored snimanja. I ona i Sofijin suprug Džo Manganijelo osećaće se vrlo neugodno kad počnu da lete iskre između Džordža i Sofije na setu. Amal shvata da je jedini pametan potez kojim može da sačuva svoj brak taj da redovno dolazi na setove kad počne snimanje i drži Džordža na 'uzici', dodao je izvor.

Ipak, zvanične potvrde da će Vergara i Kluni da glume zajedno još nema.

Džordž i Amal su u braku od 2014. godine i imaju trogodišnje blizance. Međutim, poslednjih meseci mediji sve više pišu o njihovim nesuglasicama i mogućem razvodu. Navodno nakon poslednje svađe već više od mesec dana žive na odvojenim adresama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.