Trudna Krisi Tajgen završila u bolnici nakon mesec dana krvarenja VIDEO

Krisi Tajgen je prebačena u bolnicu nakon što je tokom trudnoće imala jaka krvarenja.

Ponedeljak, 28.09.2020.

12:03

Izvor: Super žena

Trudna Krisi Tajgen završila u bolnici nakon mesec dana krvarenja  VIDEO
Ilustracija, Foto: GettyImages, Monica Schipper

Podeli:

Domaćica muzičkog rijaliti programa "The Lip Sync Battle" očekuje svoje treće dete - dečaka - sa suprugom Džonom Ledžendom. Njih dvoje već imaju ćerku Lunu (4), i sina Majlsa (2). U nedelju uveče, Krisi je podelila video iz svog bolničkog kreveta objašnjavajući kako se krvarenje pogoršalo nakon što je nedeljama već ležala u krevetu.

"Odmarala sam se u krevetu nekoliko nedelja i to je poput, super ozbiljno odmaranje u krevetu", objasnila je u svojim pričama na Instagramu.

"Ustajem na brzinu da piškim i to je to, kupam se dva puta nedeljno bez tuširanja. Što manje moguće.

"Konstantno krvarim. Otprilike sam na polovini trudnoće, a krvarim već mesec dana - možda nešto manje.

"Ali, pričam o nečemu što je duže od vaše menstruacije, devojke, i definitivno uočljivije. Mnogo ljudi primeđuje krvarenje i to je obično u redu, ali moje je baš obilno".

Krisi (34) je nastavila: "Najprostije rečeno, moja posteljica je zaista, zaista slaba".

Bivša manekenka nastavila je da umiri obožavaoce u zdravlje svog dečaka i dodala: "Dakle, osećam se zaista dobro, beba je tako zdrava. Vipše napreduje od Lune ili Majlsa. Mnogo se kreće, i to je počelo mnogo ranije nego pto je ovo prethodno dvoje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare