Melanija Tramp i Džil Bajden unele šik i glamur na predsedničku debatu FOTO/VIDEO

Melanija je na predsedničku debatu došla vrlo uglađena u elegantnom odelu sa prugama Dolče Gabana koje košta 3.340 dolara, dok je Džil Bajden unela malo glamura u fanki haljini sa resama.

Sreda, 30.09.2020.

15:40

Izvor: dailymail.co.uk, Super žena

Default images

Podeli:

Melanija (50) je izgledala kao da je upravo spremna da započne posao u crnom prugastom odelu, koje je uparila sa salonkama sa potpisom Kristijana Lobutina vrednim 695 dolara i belom košuljom.

U međuvremenu, Džil (69) se odlučila za zelenu svilenu haljinu dugih rukava koja je na prednjem delu imala detalje sa resicama.

Obe žene su nosile maske za lice, Džilina je bila zelene boje, dok je Melanija imala belu masku.

Melanija je viđena ranije tokom dana kada se sa suprugom, predsednikom Trampom, ukrcala u avion erfors 1 kako bi otputovala u Klivlend uoči debate.

Džil je debitovala na događaju, podržavajući u kampanji svog supruga, bivšeg potpredsednika, demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena.

Džil je prethodno viđena u zelenoj kombinaciji 2017. godine na svečanosti povodom pet godina na predstavljanju organizacije "Spasimo decu" u Američkom prirodnjačkom muzeju i u februaru ove godine tokom gostovanja na kanalu MSNBC.

Trampove ćerke Ivanka i Tifani takođe su bile tu da podrže predsednika.

Sve žene su bile vrlo šik, a Ivanka je nosila krem blejzer Gabrijele Herst od 3.210 dolara i pantalone u istoj boji, dok je njena mlađa sestra Tifani nosila jednostavnu haljinu u mornarsko plavoj boji.

Dugogodišnja partnerka Donalda Trampa mlađeg - Kimberli je sledila Ivankin primer i obukla belo odelo uz pantalone, dok je supruga Trampovog sina Erika, Lara izabrala svečanu crnu haljinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.