Rodila je četvoro dece, razvela se, pa postala Plejbojev model FOTO

Nakon što je podnela zahtev za razvod Fiona Holingsvort (37) iz Everšama u Engleskoj želela je da povrati samopouzdanje pa se prijavila na takmičenje u kupaćim kostimima, a tu ju je primetio čovek iz Plejboja.

Petak, 16.10.2020.

10:12

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Udala sam se jako rano, kad sam imala 21 godinu i ubrzo sam rodila četvoro dece. Nakon toga nisam više imala vremena da se bavim manekenstvom, a pošto sam ponovo slobodna, odlučila sam da vratim samopouzdanje pa sam se prijavila na ovaj izbor. Sada želim da inspirišem i druge mame i žene da shvate da nikad nije kasno za ostvarenje snova", kazala je Fiona za Dejli mejl.

"Prijavila sam se za mis kupaćih kostima u martu ove godine, dve nedelje pre nego što smo ušli u karantin. Tu me je primetio čovek iz Plejboja i uzeo je moje podatke. Od tada sam se pojavila na nekoliko naslovnih strana", otkrila je Fiona.

Dodala je i kako je na botoks i ulepšavanje potrošila više od 11.000 evra, piše Dejli mejl.

"U usnama i obrazima imam botoks i filere. Svakih nekoliko meseci na korekcije potrošim oko 500 evra", pojasnila je.

Rekla je da joj je učestvovanje u takmičenjima vratilo samopouzdanje koje je izgubila tokom braka.

"Pobedila sam u dve kategorije, 'Model godine' i 'Bikini model godine'. Bilo je neverovatno, nisam mogla da verujem. Nikad nije kasno za ostvarenje snova", zaključuje Fiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.