Nedeljni horoskop: Škorpije srećne u ljubavi, Jarčevima stiže novac

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 19.10. do 25.10.2020. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 18.10.2020.

16:40

Izvor: B92

Nedeljni horoskop: Škorpije srećne u ljubavi, Jarčevima stiže novac

Podeli:

OVAN

Hrana

Mirniji dani su pred vama, kada više pažnje možete usmeriti na sebe, na svoje zdravlje, na to kako se osećate i izgledate. Odličan je momenat da sve ono što vam smeta da biste funkcionisali kako treba izbacite sa jelovnika. Oni koji hoće da otpočnu sa dijetom – pravi je trenutak za tako nešto.

Ljubav

Nesporazumi, nejasnoće i sumnje mogu obeležiti sedmicu koja je pred vama. i partner i vi ćete biti skloni da se vraćate na neke situacije, ponovo ih analizirate i izvlačite zaključke koji mogu biti obojeni strahovima i nesigurnošću. ili će se dešavati situacije u vašem odnosu koje će vas oboje podsećati na neka davna dešavanja za koja ste mislili da ste ih rešili. Duhovi prošlosti ponovo dolaze na dnevni red i mogu doneti tenziju između vas dvoje. Ukoliko ste slobodni – sa bivšim partnerom možete obnoviti seksualni kontakt, iako možda ni vama ni drugoj strani to nije bila prvobitna namera.

Posao

Malo vi niste raspoloženi za posao i gledate da što češće “uhvatite krivinu”, a malo vam je više i dosadila trka, strka i zbrka koja je ovih dana nagomilana u ogromnim količinama oko vas. Svaki čas vas neka informacija izbacuje iz takta ili vam u potpunosti menja raspored za taj dan. Što se podrške od kolega tiče, ona sada jeste prisutna ali čak i ta podrška vam neki put više odmaže nego što pomaže. Drugi deo sedmice je posebno nabijen dešavanjima i biće vam naporno da se ispetljate iz svih obaveza.

Novac

Moguće je da dobijete neko malo povećanje plate ili dodatak na istu.

Zdravlje

Sitne povrede, problemi sa zubima.

*ALT

BiK

Hrana

Kao što ne možete živeti od vazduha, tako ni vaše telo ne može funkcionisati sa neadekvatnim pogonskim „gorivom“. Prema tome, manite slatkiše i čokoladice, potrebna vam je hrana koja će vam popraviti krvnu sliku i doneti energiju – meso, cvekla, paradajz, spanać, jaja, zeleno lisnato povrće.

Ljubav

Opozicija retrogradnog Merkura iz partnerskog polja sa Uranom koji je u vašem znaku i u ovoj će nedelji doneti povremene trzavice, komunikacijske probleme i nagle promene u zajedničkim planovima. Može se ovde povremeno umešati i po koja sumnjičava i ljubomorna misao. Neka pitanja od ranije će ponovo izaći na dnevni red ali generalno gledano – i pored povremenih turbulencija, vas dvoje gurate zajedničkim snagama dalje. Slobodni Bikovi – može biti interesantnih ljubavnih ponuda i od novih osoba, ali i od onih sa kojima ste ranije imali emotivnu konekciju ili makar poznanstvo.

Posao

Tempo dešavanja se ne usporava ni u jednom trenutku u ovoj sedmici i imaćete osećaj kao da ste kroz nju protrčali. Obaveze su zahtevne, kolege i saradnici i nadređeni su zahtevni a vi se povremeno osećate kao da ste u centru dešavanja i da se baš sve prelama preko vas. Generalno gledano – vi jeste neko na koga se drugi u ovom periodu oslanjaju, baš iz tog razloga što ste sposobni i spremni da se uhvatite ukoštac sa svim situacijama. Koliko to vama mentalnog i fizičkog opterećenja donosi, to je druga priča.

Novac

iako su vaše finansije pa, dosta stabilne – ipak će vas dodatni troškovi oneraspoložiti.

Zdravlje

Sem nešto pojačane nervoze i povremenih problema sa stomakom – dobro ste.

*ALT

BLIZANCI

Hrana

Umerena konzumacija mleka i mlečnih proizvoda, ali je zato potrebno neuporedivo više voća u ishrani, naročito svih vrsta citrusa – pomorandži, limuna, mandarina. Takođe, barena I kuvana hrana. Preporučuje vam se više ribe i manje mesa.

Ljubav

Iako se suštinski razumete, dešavaju se situacije koje vas sapletu i na kratko donesu tenziju sa partnerom. Slične talasne dužine postoje, ali isto tako bi trebala da postoji I potreba da popustite jedno drugom u tim tenzičnim momentima da bi sve funkcionisalo kako treba. Ono što vas vezuje je duboko, ono što vas uznemirava je kratkotrajno I prolazno zato ne dozvolite da vam te dubine komeša I muti vodu. Slobodni Blizanci – pažnju I zainteresovanost od strane nekoga imate, ali vi kao da uspevate da kažete pogrešnu reč u pogrešnom trenutku I da vratite situaciju na sam početak.

Posao

Sve ide sporo, sve ide uz kašnjenje I naravno u ovoj nedelji – sve ide uz mnogo nerviranja. Da se razumemo – sve što budete otpočeli, vi ćete na kraju I završiti ali ne u onom roku I na onaj način na koji ste mislili. Bilo da se bavite ekstra bitnim poslovnim pitanjima ili obavljate svakodnevne obaveze – situacija će biti potpuno ista. Ništa nećete uspevati da završite iz prvog puta. Naravno, krajnjim rezultatom hoćete biti zadovoljni, ali očekujte pred sobom jednu zahtevnu I napornu sedmicu.

Novac

Nije savršena situacija po pitanju finansija, ali vi nekako uspevate da se održavate na površini.

Zdravlje

Naglašen stres. Mogući problemi sa uro genitalnim traktom.

*ALT

RAK

Hrana

Južno voće vam prija u ovim danima – naročito citrusi. Što se tiče domaćih voćki – ne preskačite jabuke I kruške. Što se obroka tiče, on bi trebali da budu nešto kaloričniji nego inače, jer će vam u ovom periodu trebati dosta energije, ali ne praznih kalorija.

Ljubav

Venera u vašem polju komunikacije radi za vas – daje vam lepu I slatku reč, daje vam nežan I topao postupak, daje vam one fine sitnice koje mogu dodatno povezati partnera I vas. Uključite sve ovo I strast – ne uključujte racio, ne uključujte more pitanja koja vam se vrzmaju po glavi – ima vremena za njih I za odgovore koji su vam potrebni. Sada pokušajte samo da uživate u svakom danu, u svakom momentu. Slobodni Rakovi – ponovo se pokrenula vaša želja za druženjem, za izlascima, za tim da budete u kontaktu sa ljudima, da se opustite. Ima ovde prostora I za simpatije I za emocije, za nove I stare ljude.

Posao

Nema mnogo prostora za neke baš značajne promene u poslovnom segmentu. Bar ne one koje bi vama išle na ruku. Promene se dešavaju tamo gde ih ne očekujete I gde vam to ne odgovara – u komunikaciji sa saradnicima koja ispočetka krene fino a onda iskoče problemi. Takođe, u dogovorima I papirologiji – gde uvek ispadne da vam fali još jedan papir I još jedna dozvola. Rakovima koji se bave privatnim biznisom stoji jedna naporna nedelja, prepunjena obavezama I papirološkim pitanjima.

Novac

Dosta novca odlazi na kuću I troškove vezane za ukućane.

Zdravlje

Solidna nedelja po pitanjima zdravlja.

*ALT

LAV

Hrana

Nemojte da mi se ove sedmice zatvorite u četiri zida i da slobodno vreme samo koristite za knjavanje i klopanje. Ne sporim da vam je potrebno da obnovite svoju energiju koja je bila u popriličnom padu, ali morate da budete umereniji. Više ribe, voća, povrća – slatkiše i tešku hranu obavezno preskačite.

Ljubav

S jedne strane gledano – izgleda kao da se partner I vi polako približavate jedno drugom. No, s druge strane posmatrano – I dalje se oseća neka čudna atmosfera, kao da ispod površine mnogo toga ključa I stoji neizrečeno. Gurajte na onu stranu koja funkcioniše – povezujte se kroz reč, kroz strast. Sva pitanja I nedoumice ostavite za neki drugi put. Partner se trudi, potrebno je da se potrudite I vi I promenite nešto kod sebe. Slobodni Lavovi – u ovoj se nedelji mogu pokrenuti događaji koji vas korak po korak približavaju osobi koju želite. Mali su to koraci, ali je svaki od njih vrlo značajan.

Posao

Na jedvite jade možete izvući neki dogovor ili pokrenuti poslovnu priču I to u prvoj polovini nedelje. Ne mogu da kažem da ćete diktirati uslove, ali ipak vodu možete obrnuti na svoju vodenicu. Sve što bude dolazilo u drugom delu sedmice pod velikim je znakom pitanja I moguće je da vam neće odgovarati. Sad, da li ćete prihvatiti I ove nepovoljne uslove ili ne, zavisi od toga koliko vam je ovaj dogovor neophodan. Ono što je pozitivno - na dnevnoj bazi ćete lakše funkcionisati I imati korektniji odnos sa kolegama.

Novac

Troškovi su nešto veći, ali prilivi ipak kaplju.

Zdravlje

Bilo bi dobro da se više odmarate I pravilnije hranite.

*ALT

DEVICA

Hrana

Potrebna vam je hrana sa više biljnih vlakana, koja će pomoći da u ovoj nedelji vaš želudac i creva funkcionišu korektno. Da biste poboljšali imunitet – obavezno više citrusa, a preporučuje vam se i više konzumiranja čajeva – od peršuna, koprive, matičnjaka.

Ljubav

Prvo za slobodne Device topao savet – prekinite da se bavite prošlošću jer od tog posla nema ništa. Džabe ulažete trud, a ako nešto I dobijete – vrlo brzo ćete shvatiti da ste samo uhvatili maglu, ništa više. Vi itekako imate šanse da nove ljude pustite u svoj život, pa prekinite da gledate preko ramena I pogledajte ko je ispred vas. Uživajte jer ovo je vaše vreme da privučete prave ljude I prave priče. Device koje su zauzete – sve je između partnera i vas okej. Jeste, imate vi neke svoje ispade, ali stvari su ipak pod kontrolom. Jedino što vam se ne savetuje jeste da bilo šta brljate sa strane.

Posao

Umećete da prepoznate i prave prilike i prave dogovore i prave ljude. Vaša intuicija vas vodi na pravu stranu – slušajte je. No, pored intuicije sada je kod vas prisutan I faktor sreće I pozitivnih dešavanja, situacija koje vam same dolaze u život bez da ste ih prizivali ili im se nadali. Ne mogu da kažem da ćete kroz ovu nedelju proći savršeno – vidi se na žalost da ćete sve završavati u poslednjem trenutku I verovatno iz drugog pokušaja – ali ipak je pred vama dobar I stabilan poslovni period.

Novac

Hoće vas parice u ovoj nedelji. Gledajte da ih ne spiskate baš sve odmah, na keca.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju I čuvajte se povreda. Mogućnost prehlada.

*ALT

VAGA

Hrana

Zdravlje na usta ulazi – ne kaže se to bez razloga, znate li to? Svoj imunitet, ali i generalno stanje organizma možete poboljšati unosom svežeg voća i povrća, ribom. Dosta salata, a prijaće vam i čajevi, naročito od kamilice i nane.

Ljubav

Ništa od vaših želja I potreba u ovom periodu nije zadovoljeno. Možete imati stabilnost, harmoniju I mir samo ako ste spremni da se zadovoljite mrvicama, da uživate u malim stvarima I da realno I praktično hodite uz partnera pored sebe. Ako svedete svoja očekivanja na razumnu meru I prihvatite da je situacija sada takva kakva je – relativno mirno ćete proći kroz ovaj period. Okrenite se poslu – to će vam pomagati da skrenete svoje misli na drugu stranu. Slobodne Vage – namere i potrebe prema osobi koja vas privlači sada samo delimično ostvarujete. Još nije vreme da zasijate onako kako vi umete.

Posao

Jedino što je u ovoj nedelji zaista dobro jeste što više nećete gubiti vreme na nepotrebne stvari, poslove, ljude. Umećete da se fokusirate na ono što vam je zaista važno I da to odradite na pravi način. Da ćete imati distrakcija sa strane, ma hoćete. Ništa neće moći da ide lagano I bez trzavica, ali će svakako ići. Što se dogovora svake vrste tiče, koliko god oni bili dobri – u svakom od njih postojaće nešto što vam baš I ne odgovara, ali što trenutno morate prihvatiti da biste nastavili dalje.

Novac

Ozbiljno razmišljate o uzimanju nekog kredita ili pozajmice.

Zdravlje

Niste sjajno, ali ste bolje nego ranije.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana

U ovoj sedmici izbacite iz jelovnika previše masnu hranu, više se okrećite ka namirnicama koje su kuvane, barene, spremane na pari. Izbegavajte prženo, pohovano, teške i premasne sosove. Potrebni su vam i cvekla, brokoli, spanać, zelena salata, kao i više citrusa – naročito limuna.

Ljubav

Ulaskom Sunca u vaš znak, dižete se I dobijate novu energiju. No, trenutno to ipak nije dovoljno da biste bili u potpunosti “svoji”. I dalje kod vas postoji pritajeno nezadovoljstvo svim situacijama, ne samo partnerskim odnosima. A ti partnerski odnosi čak u ovoj nedelji neće funkcionisati loše. Jedini je problem u tome što god da dobijate od strane voljene osobe – neće vam biti dovoljno. Možete da funkcionišete bez problema, ali sve je to za vaš ukus premalo I ne donosi vam potpuno ispunjenje. Slobodne Škorpije – komunikacija sa osobom koja vas interesuje se poboljšava, ali ste još daleko od konkretnih dešavanja.

Posao

Vaša nestrpljivost se pojačava, ali uporedo sa tim – imate osećaj da se realizacija svega što vam je bitno usporava. To je samo vaše gledište – stvari idu vrlo korektnom brzinom, a to što se vama žuri – e, to je negde već vaš problem. Obratite pažnju na svoje reči I postupke, naročito u dogovorima – I to najviše tokom drugog dela sedmice – ne dozvolite da vam ego, tvrdoglavost I inat pokvare neke prilike koje se mogu itekako otvoriti pred vama. Više pažnje posvetite sitnim detaljima u svakodnevnim obavezama.

Novac

Korektna situacija.

Zdravlje

Bolje ćete se osećati, ali je to daleko od odličnog. Skloni ste povredama.

*ALT

STRELAC

Hrana

Krvnu sliku koja je nešto slabija u ovom periodu, možete popraviti ribom, džigericom, piletinom, ćuretinom, uz dosta zelenog lisnatog povrća, naročito spanaća. Izbegavajte prazne kalorije kroz slatkiše i grickalice.

Ljubav

Iako su neke situacije sa partnerom sada olakšane, ipak ne možemo reći da ste vas dvoje svoj odnos doveli u stabilnost I harmoniju. Funkcionišete jedan dan baš, baš fino – u drugom danu baš I ne. Veliki je problem u tome što ste vi skloni da se drndate za svaku sitnicu, a što partner tako lepo ume da se tvrdoglavi I tera vam inat. Na ovakav način – vaš odnos će nastaviti da klacka. Pokušajte da voljenoj osobi I pored svih vaših sumnji I nedoumica ipak pokažete koliko vam je stalo do nje. Slobodni Strelčevi – imate neku sitnu zanimaciju I flertovanje. Za sada je to sve samo simpatično I prija vam.

Posao

I opet ste u onoj situaciji – ogromni planovi I želje, malo ili polovično ispunjenje. Ali dobro, makar tog ispunjenja I realizacije u ovoj nedelji ima. Šta god da budete dobili (a dobićete) biće manje od onog što ste očekivali ali će vam ipak doneti satisfakciju. S druge strane – neke osobe vas jako nerviraju jer ste svesni da rade protiv vas ili da vas ogovaraju. Budite iznad ovih situacija, ne uplićite se u razračunavanja – vaš rad sada govori više nego dovoljno u vašu korist. Ne nervirajte se zbog gluposti I sitnica.

Novac

Blaga finansijska stabilizacija u ovoj sedmici.

Zdravlje

Prijalo bi vam da se pokrenete, da šetate ili krenete na rekreaciju. Stariji – problemi sa leđima.

*ALT

JARAC

Hrana

Iako smatrate da ste u potpunosti dobro, evidentno je da vam je potrebno više vitamina u ishrani. Ulazite u period kada imunitet može postati problem, pa pokušajte da to na vreme predupredite. Kombinacija limuna, narandže, ananasa, banane, cvekle i šargarepe je dobitna po vas!

Ljubav

Realno gledano, situacija u vašim emotivnim partnerstvima u ovoj sedmici nije ni malo loša. Ne mogu da kažem da sada sve puca od ljubavi, strasti, harmonije I mora zajedničkih opuštenih momenata – ali je dobro. Uglavnom uspevate da se ukopčate, da imate kvalitetnu komunikaciju, da se dogovarate oko svega što vam je kao paru bitno. Biće tu I nekih finih momentića – koristite ih I uživajte u njima. Kod nestabilnih parova – tenzija pred kraj nedelje. Slobodni Jarčevi – vama sada baš može da bude lepo. Nadam se da ste sklonili svoje barikade I da osoba kojoj ste zanimljivi može više da vam priđe.

Posao

I poslovno ovo može biti sasvim korektan I solidan period. Jarčevi će moći da se pohvale uglavnom uspešnim funkcionisanjem na dnevnoj bazi, korektnim dogovorima I funkcionisanjem sa drugima. Tenzija koja je možda postojala sa nadređenima polako popušta I sada se može pronaći zajednički jezik. Neke dobre šanse i predlozi vam dolaze, itekako razmislite o onome što vam se nudi jer meni izgleda kao da bi vam to moglo otvoriti vrlo povoljan naredni poslovni period.

Novac

Finansijske prilike u ovoj nedelji uglavnom idu u vašu korist.

Zdravlje

Hronična problematika je I dalje prilično izražena. Problemi sa kičmom.

*ALT

VODOLIJA

Hrana

Kako otpočnete ovu sedmicu, tako će vam biti do kraja. Ako od ponedeljka navalite na klopu, naročito na slatkiše, nećete moći nikako da se uvedete u red. Ukoliko sedmicu otpočnete umereno i kroz principe zdrave ishrane, tako ćete funkcionisati i na dalje.

Ljubav

Mirno, pa možda I previše mirno. Doduše, spolja je mirno – u vama je I dalje nemirno more pitanja I preispitivanja, kočnica I blokada, čekanja (šta čekate to valjda vi znate). Sa partnerom – sve će funkcionisati, ali na kašičicu. I uglavnom oko onih svakodnevnih, realnih I praktičnih stvari. Suštinski, ne izgleda ovo toliko loše ali moglo bi da bude neuporedivo bolje. Ali očigledno još mnogo stvari mora da se složi u vama I dođe na svoje mesto da bi se to dogodilo. Slobodne Vodolije – komunikacije sa suprotnim polom vam ne manjka. Ali pravih dešavanja je jako malo. Možda nešto jače u drugom delu nedelje.

Posao

Teško se sami sa sobom dogovarate, a kamoli sa drugima. Možete vi sebe da naterate i na dogovor i na pokret i na to da budete vredni I ažurni – ali sve to radite nekako polovično, na mišiće I oni sa kojima sarađujete to vide. Umaraju vas neke situacije koje se ponavljaju – bilo da morate da ispravljate svoje ili tuđe greške, bilo da morate da se bakćete stvarima I pitanjima za koja ste mislili da ste ih već završili. U vaše polje karijere ulazi Sunce – vreme vam je da se pokrenete I angažujete više, koliko god da truda to od vas sada zahteva.

Novac

Finansijska situacija je solidna, a postoji prostor I za više priliva.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro, ali ste mnogo statični I to vas nervira.

*ALT

RIBE

Hrana

Ribe neka se bace na kuvanu, barenu hranu, na hranu koja se priprema na pari. Na vašem stolu je u ovom periodu neophodno i više ribe, a manje mesa i mesnih prerađevina. Slatkiše u potpunosti izbacite i konzumirajte citruse.

Ljubav

Ako ste slobodni, neko definitivno jeste tu ko vas intrigira i ko pokazuje prilično ozbiljne namere da vam uđe pod kožu. Vi jeste zainteresovani, ali kao da vam je potreban podstrek, savet od strane prijatelja kako da se postavite i šta da uradite u ovoj situaciji. Moguće je da ste neodlučni zato što vas ova osoba podseća na neku situaciju ili neku osobu iz prošlosti, pa možda strahujete od ponovljenih, loših iskustava. U svakom slučaju, ova osoba vredi truda I postoje šanse da se priča razvija na dalje. Zauzete Ribe – više lepog, manje lošeg u ovoj nedelji. Uživajte sa partnerom, a na sitnice ne obraćajte pažnju.

Posao

Pa, prilično korektna poslovna situacija tokom ove nedelje. Biće tu nekih situacija koje će vam dati zeleno svetlo da polako pokrećete svoje planove (na žalost, mora polako – sada ne može brzo nikako), možda i da poboljšate svoje poslovne pozicije, ili ih makar učvrstite. Prepreke sa kojima se budete suočavali uglavnom će vam donositi samo kratkotrajan zastoj, jer ih rešavate – bilo sami, bilo uz pomoć onih koji su vam skloni I koji vas podržavaju. Malo papiroloških problema, ali ništa strašno.

Novac

Ovde vam situacija trenutno nije sjajna, najpre zbog troškova koji su I dalje pojačani.

Zdravlje

Upale, infekcije, problemi sa uro genitalnim traktom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare