Ćerka Aleka Boldvina i Kim Bejsinger obnažena zove Amerikance na glasanje FOTO

Manekenka Ajerland Boldvin (25), ćerka poznatih glumaca Kim Bejsinger i Aleka Boldvina, na poslednjim fotografijama na društvenim mrežama ostavila je malo toga mašti.

Subota, 24.10.2020.

12:45

Izvor: Super žena

Ćerka Aleka Boldvina i Kim Bejsinger obnažena zove Amerikance na glasanje FOTO
Foto: GettyImages, David Becker, Stringer

Podeli:

Pozirala je u toplesu, a preko bradavica je zalepila nalepnice na kojima piše "glasala sam".

"Glasanje je kul, kao i nesrazmerne grudi", napisala je Ajerland u opisu fotografija.

Ajerland je privukla mnoštvo komentara obožavatelja, kojih ima više od 600.000. Mnogi su se prisetili kako su njene golišave fotografije prethodno znali da komentarišu roditelji Alek i Kim.

"Nadam se da ti otac neće videti ove fotografije, napisaće ti da se obučeš", pisali su joj pratioci. Roditelji manekenke u nekoliko navrata javno su negodovali zbog njenog razgolićenog poziranja i nije im bilo drago što njihova kćerka objavljuje takve fotografije.

Brojne američke zvezde poslednjih nekoliko dana objavljuju obnažene fotografije kako bi privukli pažnju i podstakli svoje pratioce da glasaju na predsedničkim izborima koji se održavaju 3. novembra.

Među njima su glumac i muzičar Džared Leto (48), glumica Džena Devan (39), supermodel Naomi Kembel (50), Sara Silverman (49), Rajan Bat (44), Mark Rufalo (52), Džoš Gad (39), Kris Rok (55).

Jedna od prvih javnih ličnosti koja je iskoristila golotinju kako bi podstakla Amerikance na glasanje je rijaliti zvezda Kajli Džener (23).

View this post on Instagram

voting is cool and so are disproportionate boobs

A post shared by i r e l a n d 🍜 (@irelandbasingerbaldwin) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.