Veliki nedeljni horoskop: Kome jačaju strasti, a kome predstoji miran period?

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 26.10. do 01.11.2020. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 25.10.2020.

16:30

Izvor: B92

Veliki nedeljni horoskop: Kome jačaju strasti, a kome predstoji miran period?

Podeli:

OVAN

Hrana

Hrana koja će u ovom periodu pozitivno uticati na vašu kožu i ten, poboljšati vašu cirkulaciju i osnažiti vam imunitet jeste zeleno lisnato povrće, beli luk, celer, limun, orasi, bademi, semenke suncokreta, med. Pojačaće vam se apetit ove nedelje, ne preterujte.

Ljubav

Venera, planeta partnerskih odnosa prelazi u znak Vage tokom ove nedelje, gde se nalazi i njeno sedište. Mars, vaš vladar je kod vas u polju ličnosti i ove dve planete u narednom periodu će ići u opoziciju. Šta ovo znači? Pa, prosto rečeno – idemo u još jedan krug preispitivanja partnerstava u kojima ste. Mora otići sve što ne valja, samo će kvalitetni odnosi opstati. U međuvremenu, ovo će pojačati strasti pa će ona lepše i lakše buktati između vas dvoje. Slobodni Ovnovi – zanimljivi kontakti sa suprotnim polom ali bez mnogo konkretnih dešavanja. Samo komunikacija koja čas ide dobro, čas zastajkuje i štuca.

Posao

Sve u vezi posla, dogovora, papira, birokratije – krenuće da se maksimalno komplikuje i otežava povratkom Merkura u znak Vage, 28-og oktobra. Sledi faza zastoja i teških pregovora da bi se isti prevazišao. No, ovo ujedno jeste trenutak da sve ono što je iz prošlosti ostalo neraščišćeno ili nagurano pod tepih kada je posao u pitanju – sada pokrenete. Trebaće vremena i truda da se reši, ali će se rešiti. U međuvremenu – u ovoj se nedelji spremite na veću količinu nerviranja....i čekanja.

Novac

Pokušavate da naplatite neka zaostala potraživanja. Teško će to ići.

Zdravlje

*ALT

BIK

Hrana

Pun Mesec je u vašem znaku ove sedmice, što nekima od vas može doneti da se vratite na stare, hedonističke navike i zaboravite sve ono oko čega ste se trudili. U svakom slučaju, porast apetita će biti više nego evidentan. Pokušajte da ga držite pod kontrolom.

Ljubav

U partnerskim odnosima je čas solidno stanje, čas baš i ne. Hoće u ovoj nedelji biti po koji nervozni momenat – možda zbog pojačane sumnje i ljubomore, možda zbog nervoze koja je opšteprisutna u ovom periodu....No, nervozni momenti će doći i proći a vaš odnos će neoštećen nastaviti dalje. Stvari koje eventualno krijete jedno od drugog mogu doneti pometnju, zato budite otvoreni i sve će funkcionisati mnogo lakše. Slobodni Bikovi – ukoliko se neka zanimljiva komunikacija pokrenula u proteklom periodu, sada ima šansu za nastavak. Stvari napreduju, polako ali sigurno.

Posao

Što se poslovne stabilnosti tiče, tu je situacija prilično korektna i verovatno je da će se tako nastaviti i na dalje. Što se tiče odnosa onima sa kojima sarađujete – pa, tu već može biti nervoze i tenzije – naročito u drugom delu sedmice. Postojaće prilično zahtevne situacije, neki odnosi mogu biti uzdrmani, možda ćete imati tešku i zahtevnu klijentelu – ali opet, generalno gledano – sve vi ovo rešavate na jedan fin, pametan način. Vodite računa samo da nešto ne zabrljate oko papira, novca ili hartija od vrednosti.

Novac

Ne mogu da kažem da ste zadovoljni primanjima a i troškovi su se nešto pojačali.

Zdravlje

Mogući sitni problemi sa sinusima, ušima, kožom.

*ALT

BLIZANCI

Hrana

Nešto ste mi malo na kraj srca i nervozni ove nedelje, pa je itekako moguće da ćete češće nego inače posezati za brzom hranom ili konzumirati grickalice u većoj meri. Ako ništa drugo, makar uzimajte više tečnosti, naročito čajeva – od peršuna, maslačka ili kukuruzne svile

Ljubav

Dobar odnos i Venere i Marsa prema vašem, ali i partnerskom znaku daje mogućnost da kroz jačanje strasti „ispeglate“ neke sitne nesporazume kojih može biti u većoj meri u ovoj nedelji. Oko nekih situacija ćete se „kačiti“, možda će vam biti teško da se dogovorite – ali sve će to nekako otići u drugi plan kada se vruće i strasne varnice pokrenu već pomalo zaboravljenu hemiju između vas dvoje. Slobodni Blizanci – Venera se seli u vaše polje ljubavi i zabave – pa gde ćete bolji period da se dobro provedete, flertujete i osvojite nečije srce? A možda se neki od vas okrenu i ka prošlosti.

Posao

U prvom delu nedelje ćete pokušavati da jurite i naravno – napravićete gomilu grešaka i propusta. E u drugom delu sedmice ćete pokušavati da to ispravite – a to baš i neće biti lagan posao. Takođe, jedna ponuda i to prilično ozbiljna i povoljna po vas dolazi, ali da biste napravili konkretan dogovor, morate se istinski potruditi i uložiti mnogo strpljenja. U suštini, ova nedelja vas „tera“ da ispravite greške, da se potrudite više nego ikada do sada – ali isto tako obećava i nagrade koje će uskoro biti pokrenute.

Novac

Teret pravilnog baratanja finansijama i čupanja iz troškova i dugova biće potežak za vas u ovoj nedelji.

Zdravlje

Moguća problematika sa kožom, peskom u bubrezima, urogenitalnim traktom.

*ALT

RAK

Hrana

U ovim danima moguća je pojačana potreba za dobrim, sočnim zalogajem. Neki od vas neće moći da odole ni slatkišima, pa lako mogu nabaciti na sebe par kilograma. I vašem je znaku potrebno dosta tečnosti u ovim danima.

Ljubav

Ova nedelja može doneti nastavak prilično mirnog perioda sa partnerom. Postoji samo jedna stavka koja može pokrenuti eventualnu problematiku – a to je ponovno izvlačenje nekih starih pitanja na dnevni red. Stoji da je ovo nešto što ćete pre ili kasnije morati da rešite, ali nisam sigurna da bi to rešavanje moglo doći sada, najpre zbog toga što se vidi da je mogućnost usaglašavanja i kompromisa zaista mala. Slobodni Rakovi – produbljivanje komunikacije sa nekim se nastavlja. Sunce u Škorpiji u vašem polju ljubavi može početi da budi strast, želje, intenzitet. Nastavite, ovo ide u dobrom pravcu.

Posao

Vaša energija raste i budi se. Inspiracija i kreativnost su naglašeni, a ideje koje imate jesu odlične. Pravi je trenutak da se posvetite ciljevima koji su vam bitni. Ne mogu da kažem da ćete imati nešto naročitu podršku od autoriteta i nadređenih, oni vas čak mogu jednim delom sputavati i saplitati – ali ne bih rekla da nećete umeti da se izborite sa ovim preprekama, naprotiv. Gledajte samo da ono što ste isplanirali i namerili ima realnu osnovu, jer to onda ima šanse da uspe. Imate podršku, potražite je i zatražite.

Novac

Poboljšanje u finansijskom segmentu.

Zdravlje

Moguće glavobolje, problemi sa sinusima i očima.

*ALT

LAV

Hrana

Pošto je u ovoj sedmici aktuelan pun Mesec u znaku Bika, Lavovi bi mogli da se konačno pokrenu i shvate da je neophodno da uvedu neke promene u svoj način ishrane. Na to vas može „naterati“ i to što ćete se osećati teško, naduveno, bez energije

Ljubav

Nešto što bilo vi, bilo partner prikrivate ili o čemu ne govorite – može izaći na površinu u drugom delu nedelje. Zato se Lavovima u emotivnim vezama savetuje da budu maksimalno otvoreni i iskreni prema voljenoj osobi – to je ono što vi možete uraditi, a ostatak već zavisi od druge strane. U svakom slučaju, predstoji vam pomalo zahtevan i naporan drugi deo ove sedmice – potrudite se da sva pitanja i nedoumice rešite. Slobodni Lavovi – ulazak Venere u vaše polje komunikacije aktivira neke lepe, nežne i slatke priče. Uživajte u njima i pustite da se situacija razvija sama od sebe.

Posao

Pomalo zahtevna, naporna i prepunjena obavezama radna sedmica je pred vama. Ne kažem da nećete biti uspešni, hoćete – ali ako budete pametni i strpljivi. Ne žurite i ne insistirajte ni na čemu jer se lako može dogoditi da u poslednjem trenutku pokvarite nešto oko čega ste se dugo trudili. Ovo je nedelja za ostvarivanje novih poslovnih kontakata koji itekako mogu biti dobri, ali isto tako i nedelja u kojoj možete odlučiti da prekinete saradnju sa nekim osobama jer ćete biti razočarani njihovim postupcima ili rečima.

Novac

Prilično solidna situacija, jeste da novac brzo odlazi od vas, ali ipak ga ima.

Zdravlje

Mogućnosti povreda, pojačana nervoza.

*ALT

DEVICA

Hrana

Vaša će ishrana u ovoj nedelji u potpunosti zavisiti od vašeg raspoloženja, a pošto će ono biti jako promenljivo, jasno vam je da ste u danima kada ćete ići iz krajnosti u krajnost. U drugom delu nedelje neka vaši obroci budu lagani I više se baziraju na povrću.

Ljubav

Još par dana je Venera kod vas pre nego što pređe u znak Vage. Ukoliko ste imali sreće i splet lepih okolnosti – donela vam je u prethodnom periodu simpatiju, neke fine događaje, privukla je emotivne priče u vaš život i sada ih možete razvijati na dalje. Zauzete Device – vaše dobro raspoloženje i neka fina energija koju sada posedujete – itekako može uticati na stabilizaciju odnosa sa voljenom osobom i poboljšanje vaše komunikacije. Koristite olakšane okolnosti koje imate, jer neće trajati još dugo. Ne vraćajte se na stare priče i stara pitanja za koja znate da mogu poremetiti odnos sa partnerom.

Posao

Dobra poslovna ponuda ili predlog mogu doći u prvom delu sedmice do vas. Doduše, ne očekujte razvoj situacije i realizaciju brzo, ovde će biti potrebno dosta dogovora i usaglašavanja da bi se cela priča pokrenula. Sunce u vašem polju komunikacije sada vam otvara kontakte sa onima koji bi se kroz vreme mogli pokazati kao dobri poslovni partneri. Drugi deo sedmice donosi više nesporazuma, nerazumevanja i teške priče, pa i odlaganje dogovora ili situacija, papiroloških pitanja koja su vam važna.

Novac

Prilično ste stabilni u ovom segmentu.

Zdravlje

Moguće pojačanje hroničnih tegoba.

*ALT

VAGA

Hrana

Nešto jači apetit ove sedmice, potreba za kaloričnijom, masnijom hranom. Ako je moguće, pokušajte da ovo držite pod kakvom takvom kontrolom. Takođe, teško ćete odolevati bilo kakvim slatkišima. Postoji potreba za jačom hidratacijom

Ljubav

U ovoj sedmici Venera, vaša vladarka prelazi u vaš znak i polje ličnosti. Pred vama je period kada je potrebno da sebe i svoje želje i osećanja stavite na prvo mesto. Imali ste vreme da dubinski sagledate situaciju u svojim emotivnim partnerstvima, da vidite gde ste i da shvatite da li vam je tu mesto i dalje. Narednih mesec dana dovešće do velikog „čišćenja“. Nekim emotivnim konekcijama ističe vreme, ali ima i onih drugih koji kroz težinu jačaju i dublje se povezuju. Slobodne Vage – vaš trenutak jeste došao – vreme je da uključite svoj šarm na maksimum i privučete zadivljene poglede na sebe.

Posao

Venera dolazi kod vas donoseći dašak srećnih okolnosti i povoljnosti, Merkur se u retrogradnom hodu vraća u vaš znak tražeći od vas da budete maksimalno ozbiljni i odgovorni – da imate takta, da povlačite pametne i promišljene poteze. Nervoza u saradničkim odnosima i u dogovorima je prisutna, naročito u drugom delu sedmice. Neki ljudi oko vas imaju „kratak fitilj“ a vi nemojte biti povučeni njihovim primerom. Pred vama je zahtevnih nedelju dana, ali i vreme da se organizujete i postavite ciljeve.

Novac

Privlačite povoljnije finansijske okolnosti.

Zdravlje

Zdravstveni problemčići koje niste rešili ponovo postaju aktuelni.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana

Pun Mesec je u opoziciji sa vašim znakom, pa će kod mnogih od vas biti pojačan apetit, što će se vrlo brzo odraziti na vaše zdravlje. Osetićete da tu nešto „nije kako treba“ i shvatiti da morate da promenite način ishrane. Generalno gledano – naglašen hedonizam...

Ljubav

Venera ulazi u vaše polje tajni, a Merkur se u retrogradnom hodu vraća u njega. Postoji više simbolika ovih tranzita – neke će zauzete Škorpije biti na velikom iskušenju da pokrenu tajnu priču, druge će biti opterećene odnosom sa voljenom osobom i preispitivati sve situacije, treće će se osećati neinspirativno, zakočeno i imaće lošu komunikaciju sa partnerom. Bitno je da u ovim danima pokušate da sa dragim vam bićem razgovarate otvoreno o svemu, tako smanjujete prostor za potencijalne probleme. Slobodne Škorpije – tajne ljubavi su aktuelne, kao i osećaj da ste na korak do cilja ali nikako da ga dosegnete.

Posao

Prilično kompleksna i zahtevna nedelja je pred Škorpijama. Morate dobro razmisliti pre povlačenja bilo kakvih, iole bitnijih poteza ili odluka. Koliko god da mislite da se neke stvari otvaraju pred vama, nemojte požuriti i pohitati ka njima – ovo je period kada brzina ne donosi ispunjenje, donosi je promišljenost i biranje pravog trenutka, pravog vremena i pravog načina delovanja. Obaveze vam oduzimaju dosta vremena i umaraju vas. Naročito je drugi deo nedelje ispunjen teškim kontaktima i poslovima.

Novac

I po pitanjima novca morate funkcionisati sa oprezom i promišljeno.

Zdravlje

Pojačan umor, problemi sa spavanjem.

*ALT

STRELAC

Hrana

Odličan je period za jednu detoksifikaciju organizma, pogotovo što mnogi od vas shvataju da vam je to zaista potrebno. Pijte dosta čajeva, vode sa limunom, konzumirajte povrće u većoj meri najbolje sveže, u salatama. Prijaće vam brokoli, kelj, kupus, crni i beli luk

Ljubav

I dalje je potrebno uložiti dosta truda u odnos sa partnerom, jer čak i sitnice mogu očas posla narušiti krhku stabilnost koja u ovom trenutku postoji između vas dvoje. Ide vam na ruku ulazak Venere u Vagu i povratak Merkura u isti znak jer daje šansu da sa voljenom osobom na neki lepši način dođete do sklada a i da možda pokrenete zanimljiva zajednička dešavanja. Nemojte sada voditi ozbiljne razgovore sa partnerom jer će druga strana biti pomalo teška, zahtevna i tvrdoglava. Slobodni Strelčevi – neke opuštene i interesantne pričice se sada mogu pokrenuti. Takođe – prošlost kucka na vaša vrata.

Posao

Da biste bilo šta u ovoj nedelji konkretnije ostvarili u poslovnom segmentu, moraćete da budete jako spremni na kompromis. Iako će vam se neke povoljnosti otvoriti i pokrenuti, to ipak neće biti baš ono što ste vi želeli, postojaće začkoljica koja će vam smetati. Sada trenutno ne postoji teorijska šansa da dobijete baš sve ono što vam je potrebno – iskoristite priliku i prihvatite ono što vam se nudi jer postoji ogromna šansa da se ovo kroz vreme itekako isplati. Slede vam teški dogovori i mnogo obaveza.

Novac

Morate biti maksimalno odgovorni. Čistite dugovanja, koliko god to bilo teško sada.

Zdravlje

Aktiviranje hronične zdravstvene problematike.

*ALT

JARAC

Hrana

Ovo je odlična sedmica da se zapitate šta možete uraditi za sebe, za svoj organizam i poboljšanje života. Ako ništa drugo, makar jačajte svoj imunitet, a predlog za vas je da što češće pijete čajeve od đumbira, ili da ga makar koristite kao začin u ishrani.

Ljubav

Jedan šareniš od nedelje kada su partnerski odnosi u pitanju. Posebno je naglašen drugi deo sedmice kao potencijal za eventualnu problematiku. Partner može biti pomalo hirovit i izbrzan a vi ćete biti teški i za kvalitetnu komunikaciju i za kompromis. Ukoliko imate nameru da vaša veza ostane na stabilnim osnovama, potražite način da prevaziđete neke neugodne trenutke, više se potrudite oko druge strane. Slobodni Jarčevi – pun Mesec u vašem polju ljubavi itekako može doneti kulminaciju dešavanja koja su aktuelna u polednje vreme – još uvek vam je sve otvoreno da zakoračite u ljubavnu priču.

Posao

U jednom trenutku imate osećaj da se sve ono što vam je poslovno bitno ubrzava i da ste na korak od realizacije, rešenja. U drugom pak – baš kada ste na korak od cilja morate uložiti ogromnu količinu truda, boriti se sa nekim komunikacijskim i papirološkim problemima i začkoljicama. Venera ulazi u vaše polje karijere, Merkur se vraća u njega – sve ono što je u prethodnom periodu pokrenuto sada može imati svoje ostvarenje, ali to nikako neće ići na lagan način. Budite uporni, pametni i spremni na kompromis.

Novac

Ne igrajte se sa novcem i ne bavite se rizičnim ulaganjima.

Zdravlje

Više obratite pažnju na signale koje vam telo šalje. Odmarajte.

*ALT

VODOLIJA

Hrana

I dalje će sve ono što je slatko biti vaša bolna tačka i mesto iskušenja. Koliko god se trudite da budete karakter, toliko povremeno popustite sami sebi i navalite na slatke zalogaje. Mi savetujemo da umesto toga birate voće i voćne salate, ili ako ništa drugo – crnu čokoladu.

Ljubav

Vaše strpljenje sa partnerom u ovoj nedelji može biti na velikom iskušenju. S jedne strane – nećete se razumeti, oboje ćete terati neku svoju politiku i biti ubeđeni da ste stopostotno u pravu. S druge, ta tenzija koja može postojati u komunikaciji samo će dodatno raspirivati strast i želju između vas dvoje i dovoditi do toga da kao što se burno rapravljate, isto tako burno i mirite. Ova nedelja donosi pikantne, pomalo ljute začine u vaš ljubavni život. Slobodne Vodolije – neko vam se vraća i tim svojim vraćanjem vas opterećuje. Tu je i neko nov sa kim uživate u komunikaciji, flertovanju, slatkom nadmudrivanju.

Posao

Teške misli, teške reči, teške obaveze. Ništa vama u ovoj sedmici neće ići lagano. Pokrenućete i neka pitanja koja su dugo tavorila pod tepihom, a rešenje nisam sigurna da ćete dobiti. Savet – ne tražite polovična rešenja niti budite u fazonu „lako ćemo“ – ako nešto u korenu ne sasečete ili u korenu ne rešite sada – već u nekom skorijem narednom periodu ponovo će vam napraviti problem. Preumorićete se od posla i obaveza, od nerviranja i stresova, od zahtevnih ljudi sa kojima morate da kontaktirate.

Novac

Neke zaostale obaveze dolaze na naplatu.

Zdravlje

I mentalno i fizički ste preumorni. Problemi sa spavanjem.

*ALT

RIBE

Hrana

Ako hoćete da me poslušate, ove sedmice neka češće na vašem stolu bude riba – naročito pastrmka, skuša, oslić – riba koja je manje masna. Takođe, preporuka je da se okrećete voću umesto slatkišima, koje povremeno zaista konzumirate u neumerenim količinama

Ljubav

Koliko će vam početak nedelje doneti emotivni mir i stabilizaciju sa partnerom, toliko će ostatak ovog perioda da vas onespokoji, čak zakoči i donese otežanja u vašoj ljubavnoj vezi. Neki od vas mogu imati osećaj da se partner povlači (neosnovan!) ili će na dnevni red izaći pitanja koja vas uvek bodu u mozak i u kojima ne možete da se usaglasite sa voljenom osobom. Sam kraj nedelje može doneti veći problem u komunikaciji, čak raspravu. Ne idite na tu stranu. Slobodne Ribe – slede vam emotivna iznenađenja – nekima prijatna, nekima baš i ne. U svakom slučaju – biće zanimljivih dešavanja i mnogo priče.

Posao

Suočićete se u ovom periodu sa mnogobrojnim kašnjenjima i otežanim dogovorima. Kasnićete vi, kasniće vaši saradnici, kasniće papiri koje očekujete, biće problema sa tehnikom i kvarova koji će vas vraćati korak unazad. Obim posla se izrazito povećava i vi odjednom nećete znati gde udarate i na koju ćete stranu pre. Slede vam mnogobrojni kontakti, nekima i kraća poslovna putovanja – sa sve nerviranjima jer ništa ne ide onako kako ste vi zamislili i isplanirali. Čuvajte živce, biće vam u ovoj nedelji potrebni.

Novac

Možete se istrošiti više od planiranog, najpre u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Moguće prehlade, problemi sa urogenitalnim traktom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare