Gvinet Paltrou se obnažila: "Ne nosim ništa osim rođendanskog odela" FOTO

Glumica Gvinet Paltrou proslavila je svoj 48. rođendan tako što je na Instagram profil okačila fotografiju na kojoj je potpuno gola.

Ponedeljak, 26.10.2020.

16:23

Izvor: B92

Gvinet Paltrou se obnažila:
Ilustracija, Foto: GettyImages, Phillip-Faraone

Podeli:

Pored fotografije glumica je napisala poruku: "Ne nosim ništa sem rođendanskog odela, hvala svima na željama".

Pohvalila je svoj novi, zdrav, stil života i dodala da zbog njega sada veruje da može da skine sve sa sebe i fotografisala sa pozadinom idilične šume.

Dok su neke javne ličnosti među kojima Naomi Kembel i Paris Hilton pohvalile fotografiju i uputile čestitke za rođendan, njena ćerke Epl Martin napisala je kratko i velikim slovima 'mama' i odala utisak da ne odobrava to što je glumica okačila na Instagram.

Muž poznate glumice, Bred Falček, sa kojim je u braku od 2018. godine, čestitao joj je rođendan na svom Instagram profilu tako što je okačio njenu fotografiju kako leži na kauču.

"Danas je ova opasnica napunila 48 godina. Zna da napravi picu ni iz čega i nikada ne kasni kad treba da joj se ispuni neko zadovoljstvo, iritira kad učini da deluje da se lep izgled postiže jednostavno i zna svakoga da postavi na mesto koje zaslužuje", napisao je Bred.

"Učini da se prijatelji osećaju kao članovi porodice, a da članovi porodice osećaju da su prijatelji. Verujte mi, ona je najbolja. Srećan, srećan, srećan rođendan lepotice. Volim te", dodao je.

Ovo što je postavio Falček je završio političkom porukom: "P.S. - ako svi koji čitaju ovo žele da Gvinet poklone nešto lepo za rođendan, molim vas glasajte. Prijavite prijatelje za glasanje. Odvezite ljude na biračka mesta. Ona apsolutno obožava kada glasate".

Glumica i televizijski pisac započeli su vezu nakon što se ona 2016. godine prilično javno razvela od pevača grupe Coldplay Krisa Martina, prenosi Independent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.