Brzo se vratila u formu: Serena Vilijams pokazala savršeno izvajane noge FOTO

Teniserka Serena Vilijams okačila je na svoj profil na Instagramu fotografije sa poslednjeg zvaničnog snimanja i pokazala savršene noge i telo.

Utorak, 27.10.2020.

15:14

Izvor: Super žena

Brzo se vratila u formu: Serena Vilijams pokazala savršeno izvajane noge FOTO
Foto: Depositphoto/Al Bello, Staff

Podeli:

Za svakoga ko je sumnjao da će Serena brzo vratiti liniju dovoljno je da ode na njen profil na Instagramu i pogleda poslednje fotografije.

Višestruka osvajačica grend slem turnira nedavno je postavila seriju fotografija kako bi svi videli da su njene noge i ruke u savršenom stanju.

Na fotografijama Serena nosi crni bodi i jasno se vide mišići na njenim rukama, nogama i stomaku, a na nogama nosi crvene kožne čizme.

"Ove čizme su napravljene za hodanje", napisala je Serena na tri fotografije, aludirajući na poznatu pesmu Nensi Sinatre.

"Zaboravi čizme, to telo je savršeno", napisao je jedan od njenih fanova.

Kao što možete da pretpostavite, teniska šampionka naporno radi da održi telo u formi. U maju je podelila snimak rutinske vežbe sa sestrom Venus, na kom su njih dve 30 minuta praktikovale jogu da bi ona posle toga otišla na kardio-vežbe, prenosi Womenshealthmag.com.

Nekoliko meseci kasnije Serena je fanovima na Tiktoku dala ideju kako bi mogla da izgleda kardio-vežba i tako impresionirala sve.

View this post on Instagram

For walking @stuartweitzman

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.