Manekenka nakon tragedije koju je preživela: "Popila bih čašu vina i prekrila se ćebetom" FOTO

Model Krisi Tajgen otvorila je dušu u eseju u kojem je pisala o tome kako je u petom mesecu trudnoće izgubila bebu koju je čekala sa pevačem Džonom Ledžendom.

Sreda, 28.10.2020.

16:23

Izvor: Super žena

Manekenka nakon tragedije koju je preživela:
Ilustracija, Foto: GettyImages, David Livingston, Stringer

Podeli:

Iako tačan razlog za gubitak deteta nije zvanično objavljen. Krisi Tajgen je saopštila da je smeštena u bolnicu zbog velikog krvarenja, prenosi Foks njuz.

"Nisam znala kada ću biti spremna da ovo napišem. Deo mene mislio je da je rano, dok sam još osećala fizički bol zbog onoga što se dogodilo. Zamišljala sam da ću sedeti u uglu spavaće sobe sa prigušenim svetlima, odvlačeći misli. Popila bih čašu crnog vina, prekrila se ćebetom i dobila priliku da napišem 'šta se dogodilo'", napisala je, te dodala:

"Čitam bezbroj beleški na telefonu, misli koje su mi nasumično dolazile poslednjih nedelja. Nisam znala kako da ovo počnem, bez obzira na to u kojoj se sobi ili stanju budem nalazila, ali čini mi se ispravnim da počnem tako što ću vam se zahvaliti. Nakon što smo izgubili Džeka, bila sam veoma zabrinuta, jer nisam uspela da zahvalim svima na neverovatnoj ljubaznosti".

Želela je, podvukla je, da se zahvali svima, da podeli njihovu priču sa svakom osobom.

"Ali sam znala da nisam u stanju da to uradim. Za mene je napomena 'nema potrebe da odgovaraš' bila istinsko olakšanje. Zahvaljujem se svima", napisala je Krisi, kojoj je najteži momenat, kako je istakla, bio kada je prolazila kroz porodilište i salu, a njen suprug se radovao što će se njihov sin uskoro roditi.

"Bila sam spremna da rodim petog člana naše porodice, sina, od kojeg sam se oprostila nekoliko trenutaka kasnije. Ljudi su navijali i smejali su se ispred vrata - razumljivo za rođenje novog života. U tom trenutku sam se pomirila da ću primiti epidural i da ću morati da rodim sina koji je imao 20 nedelja i koji nikada ne bi preživeo u mom stomaku (izvinite zbog ovih jednostavnih izraza). Pre toga sam mesec dana ležela u krevetu, trudeći se da svog sina dovedem do 28. nedelje - do sigurne zone za fetus", napisala je Krisi u eseju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.