"On se Melaniji nekad gadi": Bivša Trampova savetnica o njegovom braku

Bivša savetnica Donalda Trampa Omarosa Manigolt Njuman, tvrdi da se Melaniji, "ponekad gadi" njen suprug.

Četvrtak, 29.10.2020.

09:09

Izvor: super zena

Foto: Getty Images / Drew Angerer

Podeli:

Omarosa Njuman, koja Trampa poznaje od 2004. godine, napisala je knjigu "Unhinge" u kojoj je iz insajderske pozicije pisala o Beloj kući.

Prilikom nedavnog gostovanja u emisiji "Lorejn tudej" progovorila je o braku Trampa i Melanije.

"To je jako čudan brak. Inače sam veoma oprezna kad govorim o nečijem braku, jer nikad ne znaš šta se događa iza zatvorenih vrata, ali njih dvoje poznajem još od pre nego što su se venčali. Od onog što sam videla u tih 17 godina zavrtelo bi vam se u glavi. Povremeno se sviđaju jedno drugom, ali ponekad joj se on i gadi", rekla je.

Osvrnula se i na trenutak nakon poslednje predsedničke kampanje, kad je Melanija skoro istrgla svoju ruku iz Trampove. Njumanova tvrdi da to jasno pokazuje njena prava osećanja prema njemu, prenosi Indeks.

Suzdržano Melanijino ponašanje prema mužu pokazalo se i nakon prve predsedničke kampanje. Tad mu je, doduše, dozvolila da je uhvati za ruku, ali dok je Bajdena žena grlila i ljubila, Melanija je Trampa samo potapšala po ramenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.