Nikako nije mogla da zatrudni pa saznala da nosi četvorke FOTO

Natali Mari, kojoj su lekari rekli da ne može da ostane u drugom stanju, nedavno je rodila četvorke i sada ima petoro dece.

Četvrtak, 29.10.2020.

14:09

Izvor: B92

Nikako nije mogla da zatrudni pa saznala da nosi četvorke FOTO
Ilustracija, Foto: Depositphoto/Reanas

Podeli:

Tridesetogodišnja Natali iz australijskog grada Roeburna i njen suprug Kan godinama su pokušavali da dobiju dete pre nego što je ona ostala trudna i rodila ćerkicu Kiki, a sredinom jula ove godine na svet je donela i četvorke.

Pre nekoliko godina, Natali je dijagnostikovana "neobjašnjiva neplodnost", nazvana "anovulacija", što je značilo da je trebalo ubrizgati joj hormone kako bi stimulisala redovnu ovulaciju, prenosi "San" (The Sun).

Iako je bilo slučajeva blizanaca u njenoj porodici i bila je spremna na to, nije očekivala da će saznati da nosi četvorke. U sedmoj nedelji trudnoće otkrila je vesti nakon pregleda i kaže da nije mogla da veruje.

Prvo je pomislila da je reč o blizancima, ali ju je doktor ispravio.

"Trojke! Zaplakala sam. Lekar je odmahnuo glavom, a zatim je bez reči pokazao četiri prsta", prisetila se Natali.

Dodala je da je njen muž u tom trenutku pao u nesvest.

Četvorke su rođene 21. jula u razmacima od samo nekoliko minuta.

Mama petoro dece sad redovno deli detalje svog majčinstva na Instagramu, gde je prati više od 28.000 ljudi.

O svojoj trudnoći i dalje govori kao o "čudu", a piše i o izazovima odgajanja petoro dece. Kaže da njoj i suprugu treba sat i po da nahrane četvorke, a čim bebe zaspe, oni već "broje do njihovog sledećeg obroka".

Nedavno je objavila i fotografije trudničkog stomaka koje su privukle mnogo pažnje, a mnogi su je hvalili jer je "pokazala stvarnost".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare