"Spreman sam da postanem tata": Glumac Milan Radonjić progovorio o svojoj novoj životnoj ulozi FOTO

Glumac Miodrag Radonjić i njegova izabranica glumica Milica Mikić za mesec dana postaće roditelji.

Petak, 06.11.2020.

09:54

Izvor: Blic.rs

Foto: Printskrin/Prva TV

Podeli:

U njihovom porodičnom domu uveliko traju pripreme za dolazak budućeg naslednika i najlepšeg novogodišnjeg poklona u njihovim životima.

"Trenutno kupuju sve potrebne stvari i opremaju sobu za bebu. Ne žele ništa da prepuste slučaju, a pogovo da čekaju poslednji momenat jer niko ne može da zna šta će se dešavati u narednim nedeljama, te se trude da maksimalno budu spremni za dolazak bebe. Veoma su srećni zbog proširenja porodice i trude se da njihova glavna preokupacija bude sve oko priprema udobnog kutka za bebu", otkriva izvor blizak paru.

Miodrag do sada nije pričao o proširenju porodice, ali zbog glavne životne uloge koja mu sledi posebno je ushićen, ali ne želi mnogo privatan život da iznosi u javnost.

"Dar novog života je najvažnija i najlepša stvar koju čovek može imati, hvala svima na lepim željama. Veoma se radujemo novim avanturama i lepim trenucima koji nas očekuju. Ipak, Milica i ja bismo voleli da ova tema ostane naša porodična stvar, pa nadalje neću to javno komentarisati", izjavio je glumac ovim povodom za "Blic", vidno radostan.

Inače, glumac koji se proslavio ulogom u filmu "Južni vetar" u jednom intervjuu pričao je o sličnosti i razlikama između sebe i Baće. Tom prilikom je ispričao da sa Milicom planira brak, a posebno ga raduje da što pre postane otac. Želja mu se očigledno ispunila.

"U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu s devojkom, često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba", rekao je i istakao da je njegova Milica baš takva, a potom objasnio da su venčanje morali da otkažu zbog pandemije korone:

"Planiramo venčanje, spreman sam da postanem tata i voleo bih da imamo puno dece", saopštio je on.

View this post on Instagram

Izvini jel moze slika...🤪

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) on

Milica: Žao mi je, cure, ali ovaj lepotan je moj!

Kako zamišlja sebe na venčanju na duhovit način opisala je Radonjićeva izabranica Milica. Na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj su fotomontažom na glave mladenaca zalepljena njihova lica. U opisu fotografije na duhovit način saopštila je da je njihova veza ozbiljna.

"Žao mi je, cure, ali ovaj lepotan je moj!", napisala je ona, što je oduševilo njene pratioce.

View this post on Instagram

Žao mi je cure, ali ovaj lepotan je moj!!

A post shared by M I K A (@milicamikic_) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare