Mlada glumica privukla pažnju javnosti nakon vruće scene sa Nikol Kidman FOTO

Mlada italijanska glumica Matilda de Anđeli glumi u hvaljenoj novoj seriji "The Undoing", zajedno sa Hjuom Grantom i Nikol Kidman i otkrila je kako je bilo snimati vruću scenu sa holivudskom zvezdom

Utorak, 17.11.2020.

13:26

Izvor: Super žena

Mlada glumica privukla pažnju javnosti nakon vruće scene sa Nikol Kidman FOTO
Foto: GettyImages/Vittorio Zunino Celotto /Staff

Podeli:

"Ne mogu da vam kažem da li se dobro poljubila ili ne, jer sam tada bila previše nervozna", rekla je ona za "Vog" i dodala:

"Više mi je bilo stalo do sebe jer se ne ljubim dobro. Pokušala sam da ukradem sve od nje, samo gledajući je".

Ova mini-serija od 6 epizoda prva je američka produkcija mlade Italijanke i njena prva uloga i prvo ostvarenje u kojem je glumila na engleskom jeziku, prenosi Indeks. De Anđelisova, koja živi u Rimu, mesecima je učila engleski jezik pre nego što je prošle godine otišla u Njujork, koji je posetila prvi put, kako bi snimala seriju.

"Bila sam veoma uzbuđena, Njujork je možda najpoznatiji grad na svetu. Bilo je tako uzbudljivo šetati se i gubiti se u gradu", rekla je ranije za magazin W.

Prvu ulogu Matilda je dobila tek s 20 godina, otad se pojavila u brojnim italijanskim projektima, a mini-serija Dejvida E. Kelija otvoriće joj mnoga nova vrata.

Inače, skrinšotovi vruće scene, u kojoj se 25-godišnjakinja skinula do kraja, postali su viralni na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.