Najbolja prijateljica Ivanke Tramp otkriva kakva je zapravo ćerka američkog predsednika

Lisandra Orstrom bila je najbolja prijateljica Ivanke Tramp kad su išle u školu, a sad je odlučila da sa svima podeli kakva je stvarno Ivanka.

Petak, 20.11.2020.

13:52

Izvor: 24sata.hr

Najbolja prijateljica Ivanke Tramp otkriva kakva je zapravo ćerka američkog predsednika
Foto: GettyImages/Win McNamee/Staff

Podeli:

Ćerka bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa Ivanka (39), po mišljenju mnogih, najsličnija je svom ocu, pa možda i ne čudi nedostatak empatije, koji pokazuje kroz život. U tekstu koji je objavio "Veniti fer", novinarka Lisandra Orstrom, koja je bila kuma na Ivankinom venčanju i svojevremeno njena najbolja prijateljica, opisala je kako je Trampova ćerka oduvek bila opsednuta vlastitim statusom, a krivce je po pravilu pronalazila u drugima.

"Imala je očev radar za status, novac i moć, kao i taj Donaldov instinkt da 'baci druge pod autobus ako će tako spasiti samu sebe'', kazala je Lisandra Orstrom.

Prisetila se i anegdote kada su ona i Ivanka bile u dvadesetima, a novinarka i prijateljica preporučila je Ivanki da pročita knjigu Ričarda Rusoa "Carski slapovi", koja je dobila Pulicerovu nagradu. Reč je o proslavljenom književnom delu, o likovima iz radničke klase u gradiću Mejnu, a Ivanka je pobesnela na drugaricu.

"Zašto si mi to preporučila? Ne želim da čitam o siromašnima. Za koji deo tačno misliš da bi mi tu bio zanimljiv?", pitala je Ivanka, a novinarka koja je napisala priču o odrastanju s Ivankom pojasnila je da je to odlučila da učini kako bi pokazala njeno pravo lice, svesna da će je mnogi proglasiti licemernom.

Lisandra i Ivanka bile su školske prijateljice, ali poslednjih desetak godina odnosi među njima su zahladneli i nisu u kontaktu. Za Donalda je napisala da joj nikad nije zapamtio ime prilikom poseta, ali je uvek primetio ako bi se ugojila, smršala, našminkala se. Piše i kako je Donald bio opsednut Ivankom i time da svi znaju kako je baš ona najlepša i najpopularnija devojka u školi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.