Glumica Nataša Ninković otkrila da je u braku imala problema

Glumica Nataša Ninković udala se sa samo 25 godina za Nenada Šarenca i u više navrata isticala je da joj je brak pomogao da sazri, a ne krije da su na početku njihove ljubavi zbog nje imali problema.

Subota, 21.11.2020.

11:51

Izvor: Blic.rs

Glumica Nataša Ninković otkrila da je u braku imala problema
Foto: Screenshot/Prva

Podeli:

"Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake", kazala je Nataša jednom prilikom.

"Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti", dodala je.

Nataša i Nenad su u skladnom braku već 23 godine, a jedno drugom pomažu i daju uzajamnu podršku. Nenad je od Nataše stariji više od deset godina, što im, kako kažu, nikada nije predstavljalo prepreku.

Imaju dva sina, blizance Mateju i Luku, sa kojima zajedno žive u Beogradu. Poznato je da se njen izabranik i pre braka sa Natašom ostvario kao roditelj, pa javnost nije iznenadila informacija da je Nenad pre dve godine postao deda.

Njegova naslednica je, naime, na svet tada donela devojčicu Veru. Nataša se sa Nenadovom ćerkom odlično slaže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.