Džej Lo sve zasenila: Drskim nastupom privlačila poglede publike FOTO

Svečana dodela Američkih muzičkih nagrada (AMA's) održana je u nedelju u Los Anđelesu. a nastup koji je sve ostavio bez reči izvela je Dženifer Lopez, kojoj se na sceni u jednom trenutku pridružio Maluma, sa kojim Džej Lo sarađuje na hitovima "Pa' Ti” i “Lonely”.

Ponedeljak, 23.11.2020.

16:51

Izvor: Super žena, miss7.24sata.hr

Džej Lo sve zasenila: Drskim nastupom privlačila poglede publike FOTO
Foto: GettyImages/Kevin Winter/Staff

Podeli:

Za seksi izgled pevačice pobrinuli su se stilisti Rob Zangardi i Marijel Haen. Glumica i pevačica, koja je i u 51. godini u izvrsnoj formi, tako je ostavila bez daha u drskom kostimu koji potpisuje "Lakvan Smit". Stvarno ne možemo da zamislimo da bi neko bolje nosio uglavnom prozirno “mačkasto” odelo koje je istaklo dobro poznate obline pevačice dubokim dekolteom i visokim prorezima.

Dženifer za svoje nastupe inače voli da bira odeću koja naglašava njen seksepil, a izgleda da je ovim izdanjem pomerila granicu.

Senzualnom i vamp utisku sigurno je doprinela i nova frizura pevačice, koja je skratila kosu do ramena, a za ovu priliku stilizovala ju je u nestašan bob, pomalo mokrog izgleda.

Ranije te večeri, na crvenom tepihu Dženifer je zablistala u svetlucavom srebrnom autfitu od glave do pete, a suknju sa visokim prorezom i top dugih rukava sa naglašenim ramenima potpisuje "Balmain". Mnogi mediji prenose kako je pevačica izgledala kao blistava boginja i još jednom dokazala zašto je jedan od najradije viđenih izvođača na dodelama muzičkih nagrada.

Osim Dženifer, svojim nastupima mnoge su oduševili Bili Ajliš, Šon Mendez, Džastin Biber, Kejti Peri, Dua Lipa i drugi. Najveći favoriti ovogodišnje dodele bili su Vikend i Rodi Rič, koji su imali po osam nominacija.

Međutim, po tri nagrade odneli su Džastin Biber, Tejlor Svift, Vikend i Den i Šej.

Ceremoniju je vodila glumica Taradži P. Henson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.