Zvanično najlepša Bolivijka kune se u hrvatski dres FOTO

Bolivijka Lenka Nemer Drpić, rođena 1997, na poslednjem takmičenju za mis osvojila je titulu Mis Bolivija Univerzuma 2020, a otkrila je da ima hrvatsko poreklo.

Utorak, 24.11.2020.

15:10

Izvor: vecernji.hr

Zvanično najlepša Bolivijka kune se u hrvatski dres FOTO
Foto: Ilustracija/Depositphotos/rmarmion

Podeli:

"Ja sam Miss Bolivia Universe 2020. Lično jedva čekam da posetim Hrvatsku pošto sam njen potomak, a znam da ona može da mi pruži razne lepote", napisala je Lenka Nemer Drpić.

Lenka je rođena 1997. godine u gradu La Paz, ali poreklo joj je hrvatsko.

"Moja porodica sa mamine strane je iz Hrvatske. Pradeda Drago Drpić je emigrirao iz Pučišća, mesta na ostrvu Braču", pohvalila se nova Mis Bolivije.

Ova lepotica studira međunarodne odnose, svira violinu i obožava da peva, a osim španskog govori i engleski i francuski jezik.

Iako je rođena i odrasla u Boliviji nije zaboravila svoje korene pa tako i na društvenim mrežama ponosno ističe hrvatsku zastavu na odeći.

"Ovo je trenutak koji menja moj život zauvek. Hvala svima koji su me podržavali i pokazali mi da je ovo moguće. Hvala tebi, Bolivijo, što si mi omogućila da nosim tvoje ime na izboru za Mis Univerzuma", rekla je Lenka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.