Rebel Vilson o "zamrzavanju jajašaca" pre rigorozne dijete VIDEO

Glumicu Rebel Vilson ove godine je pandemija koronavirusa navela da počne da razmišlja o zasnivanju porodice.

Sreda, 02.12.2020.

13:14

Izvor: Super žena

Rebel Vilson o
Foto: GettyImages/Graham Denholm/Stringer

Podeli:

Rebel (40) je na snimku na Instagramu otvoreno govorila o svojim planovima. Zvezda mjuzikla “The Pitch Perfect” je nedavno dostigla željenu težinu.

Jedna od glavnih odluka koju je zvezda donela bila je da se pobrine da ima "jajašca dobrog kvaliteta u banci" kako bi kasnije mogla da dobije decu. Rebel je svojim pratiocima rekla: "Zamrzavala sam jajašca, jer, kao što bi svaka žena od karijere trebalo da zna, ako te nešto zanima, najbolje vreme da to uradiš je odmah".

"Razmišljala sam o plodnosti i tome da imam kvalitetna jajašca u banci i posle sam pomislila da treba da budem zdrava", rekla je Rebel.

Pre nego što se upustila u “zdravstveni udarac” napisala je pismo sebi o tome kako će dati sve od sebe i uspela je.

U emisiji kod Dru Barimor Rebel je priznala da je probala brojne dijete i da se to što mnogo voli slatkiše loše odrazilo na njeno zdravlje pa je se odlučila za rigorozni pristup.

"Volim svoje obline i ne verujem da ću ikada da budem previše mršava, ali sada se osećam mnogo zdravije. Ne znam da li se to dešava sa ženama kada napune 40 godina, ali stvarno osećam da treba da uradim nešto za sebe, a da se to ne odnosi na zdravlje ili karijeru", rekla je Rebel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare