U izolaciji i Makronova 24 godine starija supruga

Supruga francuskog predsednika Brižit Makron biće u samoizolaciji pošto je njen muž Emanuel Makron zaražen koronavirusom, rekla je portparolka Jelisejske palate.

Četvrtak, 17.12.2020.

14:30

Izvor: Super žena

U izolaciji i Makronova 24 godine starija supruga
Foto: Getty/Thierry Chesnot / Stringer

Podeli:

Makron je testiran posle prvih simptoma i biće u izolaciji narednih sedam dana, ali će obavljati dužnost predsednika, a sastanke će voditi preko video-linka.

Jelisejska palata saopštava i da Makron i njegov tim pokušavaju da utvrde gde se predsednik zarazio koronavirusom, prenosi Rojters.

Brižit Makron postala je interesantna medijima i to ne samo zbog činjenice da je supruga predsednika Francuske, nego i zbog toga što je od svog supruga starija čak 24 godine.

U sadašnjeg predsednika Francuske bila je zaljubljena ćerka njegove sadašnje supruge Brižit, Lorens Auzier. Ona je s Emanuelom Makronom išla u srednju školu, a kada je došao u njen razred, stalno je pričala o njemu i bilo je očigledno da joj se sviđao, ispričala su njeni tadašnji prijatelji, a prenosi Dejli mejl.

*ALT

Međutim, njena majka se u njega ludo zaljubila i šokirala sve, otkrila je mlađa ćerka Brižit, Tifani Auzier, u dokumentarcu "Brižit Makron: Francuska novela", u kojem je ispričala detalje o samom početku šokantne veze između njene majke i 24 godine mlađeg Makrona.

Tifani je priznala da je za nju, njenu stariju sestru i starijeg brata Sebastijana to bilo traumatično iskustvo.

Prvi put sam čula za Emanuela kad sam imala devet godina. Lorens, koja je kao i Makron tada imala 15 godina, vratila se iz Katoličke škole i rekla: "Mama, imamo jednog ludog dečka u razredu koji zna sve o svemu".

*ALT

Ubrzo nakon toga, Makron je počeo da dolazi u njihovu kuću, ali ne kod njene sestre nego kod majke, tada 39-godišnje profesorke, koja mu je predavala francuski jezik i držala časove glume, prenosi 100posto.hr.

Makronovi roditelji su bili šokirani kada su saznali da je njihov sin tinejdžer u ljubavnoj vezi sa udatom nastavnicom. Venčali su se 2007. godine, kada je on imao skoro 30, a ona 54 godone.

Pre dve godine magazin "Vog" proglasio ju je najbolje obučenom damom na svetu. Rođena je 13. aprila 1953. godine u Amijensu u Francuskoj kao najmlađe od šestoro dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.