Demi Lovato: "Strije nigde ne idu pa ih ukrašavam šljokicama" FOTO

Pevačica Demi Lovato dugo se borila sa poremećajem ishrane, a sada posle više godina objavila je da veruje u čudo oporavka i da je zadovoljna svojim izgledom.

Petak, 25.12.2020.

10:18

Izvor: B92

Demi Lovato:
Foto: GettyImages/Rich Fury/Staff

Podeli:

Na svom profilu na Instagramu objavila je seriju fotografija i između ostalog napisala je da se ne stidi svojih strija i da ih slavi, pa ih ukrašava šljokicama.

"Iskreno sam verovala da oporavak od poremećaja ishrane nije stvaran. Da su svi glumili ili potajno posustajali iza zatvorenih vrata. 'Ona se sigurno ispovraća tu i tamo', 'Nemoguće je da prihvata što ima taj celulit', to su neke stvari koje sam govorila sebi kad sam odrastala. Zahvalna sam što sada po prvi put u svom životu iskreno mogu da kažem da me je nutricionista pogledao i rekao da tako izgleda oporavak od poremećaja ishrane. U znak zahvalnosti zbog toga što sam sada tu gde sam postavljam fotografije koje su nastale letos kad sam bila u karantinu i kada sam želela da slavim svoje strije umesto da ih se stidim", napisala je ona, te dodala:

"Preko njih sam stavila šljokice da ih proslavim kao i sve ostale karakteristike svog tela, bez obzira da li društvo misli da je to dobro ili loše. Moje strije neće nigde otići, pa zašto onda da ne stavim malo sjaja? Neka ovo bude i podsetnik onima koji misle da to nije moguće. Ustvari jeste moguće. Možeš ti to. Ja verujem u tebe. Ova godina je bila teška i budite nežni prema sebi ako posustanete i zapamtite da se vratite na pravi put jer ste vredni čuda oporavka", napisala je Demi Lovato pored fotografija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare