Kejt "tera" princa Vilijama na još jedno dete

O prinovi u porodici vojvotkinje i vojvode od Kembridža, 38-godišnjoj Kejl Midlton i 38-godišnjem princu Vilijamu, nagađa se već neko vreme.

Četvrtak, 31.12.2020.

18:30

Izvor: Super žena

Kejt
Foto: GettyImages/WPA Pool/Pool

Podeli:

Par koji ima troje dece, sedmogodišnjeg princa Džorža, petogodišnju princezu Šarlot i dvogodišnjeg princa Luisa, jedan je od omiljenih u kraljevskoj porodici, a svakim svojim pojavljivanjem u javnosti, naročito onima gde im društvo prave njihovi mališani, privlače ogromnu pažnju.

Tako je bilo i pre desetak dana kada se cela porodica prošetala crvenim tepihom čuvenog "Pantomime show"-a, a sve oči bile su uprte u male naslednike koji su uspeli da zasene i vlastite roditelje.

"Prekrsana porodica", "Divni su", "Tako je lepo videti ih zajedno", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama oduševljenih obožavaoca ove porodice koja bi, ako je verovati poslednjim pisanjima magazina "New Idea", uskoro trebalo da dobiije još jednog člana.

Kako je otkrio neimenovani izvor za spomenuti medij, vojvotkinja žarko želi još jedno dete, a razlog za to je činjenica kako njena mlađa sestra, 37-godišnja Pipa Midleton očekuje drugo dete sa suprugom, 45-godišnjim vozačem trkačkih automobila, Džejmson Metjuzom. Prema riječima izvora, Kejt je oduvek htela da bude trudna u isto vreme kad i njena sestra pa sada prisiljava supruga da imaju još jedno dete.

Iako je princ jasno dao do znanja kako mu je troje mališana trenutno sasvim dovoljno, vojvotkinja je navodno odlučna u nameri da dobiju četvrto. Takođe, kraljevski komentator Fil Dampier nedavno je izjavio i kako ga uopštee ne bi iznenadilo da par proširi porodicu pa je čak komentarisao i kako očekuje da Kejt do 40. godine još jednom rodi i to devojčicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare