Skidanju na snegu nisu odolele ni Karleuša ni hrvatska manekenka FOTO

Ove godine potpuno novi trend zavladao je svetom, a njemu nisu odolele ni poznate ličnosti u Srbiji i regionu.

Sreda, 13.01.2021.

10:35

Izvor: Super žena

Skidanju na snegu nisu odolele ni Karleuša ni hrvatska manekenka FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Sve je započela španska voditeljka Kristina Pedroče, koja je dospela u sve svetske medije zahvaljujući fotografiji na kojoj potpuno gola pozira u snegu.

Kristina Pedroče je izazvala opšti haos na društvenim mrežama, pa je mnogi napadaju zbog fotografije koja je nastala tokom snežne katastrofe u Španiji u kojoj je živote izgubilo nekoliko ljudi.

Novom izazovu nije odolela ni pevačica Jelena Karleuša, koja je na debelom minusu pozirala na snegu na Kopaoniku, noseći tanak crni top i gaćice. Na nogama je imala čizme, a na rukama debele rukavice.

Na snegu se skinula i pozirala i Ivana Knol, najzgodnija hrvatska navijačica. Ona naime na Instagramu često objavljuje provokativne fotke na kojima je oskudno obučena. I ovog puta obradovala je mnoge obožavaoce.

Ona je na sebi imala kapu, jednodelni tanga kupaći i čizme. Ova lepotica u svetu je postala popularna kada je, obučena u majicu s motivima hrvatske zastave, upala u kadar kamermanu na Mundijalu. Tada je ceo svet saznao ko je "vatrena navijačica hrvatske reprezentacije". Ona je i srpskom i svetskom broj jedan, teniseru Novaku Đokoviću prošle godine pružila podršku kada ga je ceo svet napadao zbog organizovanja Adrija tura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.