Cecin dečko Bogdan ima ćerku: "Otac za primer"

Novi dečko pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Bogdan Srejović ima ćerku Iskru, za koju je veoma vezan, a bio je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića.

Četvrtak, 14.01.2021.

12:16

Izvor: Blic

Cecin dečko Bogdan ima ćerku:
Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

Podeli:

Bogdan (38) i Zorana su se razveli pre pet godina. Oni se danas odlično slažu, te se često viđaju, ponajviše zbog njihove naslednice.

Svi koji ga poznaju za Bogdana kažu da je jako vezan za ćerku Iskru i da je "otac za primer", prenosi Blic.

"Bogdan i njegova bivša supruga su veliki prijatelji. Jako se poštuju, a i njen sadašnji partner Saša voli da provodi vreme sa njim na zajedničkim okupljanjima. Svaki put kad su zajedno uvek je tu dosta smeha", kažu izvori ovog lista.

Podsećaju da se Bogdan sa Cecom upoznao na rođendanu njene prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

*ALT

Mediji prenose da je Bogdan vlasnik poznatog restorana u Beogradu, ali i suvlasnik još nekoliko restorana koji se nalaze u srpskoj prestonici.

"Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlaze u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala", otkrio je juče izvor koji je upućen u vezu Ražnatovićeve i Srejovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.