Rijana u vatrenocrvenom lateksu i čipki: Kao prava boginja ljubavi FOTO VIDEO

Dan zaljubljenih nam se opako približava, a popularna pevačica i dizajner Rijana povodom tog praznika predstavila je najnoviju kolekciju seksi veša koja je nastala u okviru njenog brenda Savage X Fenty.

Subota, 16.01.2021.

10:43

Izvor: Super žena

Rijana u vatrenocrvenom lateksu i čipki: Kao prava boginja ljubavi FOTO VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Zanosna lepotica i ovaj put sama je stala pred fotoobjektiv i snimila pomalo dekadentnu reklamnu kampanju - pozirala je u vatrenocrvenom vešu od lateksa i čipke, a zavodljivi stajling upotpunila je nakitom vrednim dva miliona dolara.

Ogrlice, narukvice i prstenje s rubinima i draguljima savršeno su se "stopili" s Rijaninom kolekcijom koja je odmah oduševila njene verne obožavaoce.

"E baš ovako izgleda prava boginja ljubavi! Upravo si spasila pandemijski Dan zaljubljenih!", komentarisali su fanovi.

Čini se kako se slavna pevačica nakon božićnih praznika, koje je s dečkom, reperom A$AP Rokijem, provela na njenom rodnom Barbadosu, opet ozbiljno posvetila poslu.

"Niko od nas ne može da zna kakva će nam ograničenja doneti ova 2021. Ipak, moja kreativnost je isključivo pod mojom kontrolom, a svoju muziku i brendove želim da podignem na drugi viši nivo", prenosi jutarnji.hr.

Prošla godina omogućila mi je da donekle usporim i uživam u malim stvarima, karantena mi je dala vremena da radim sve ono što prije nisam mogla: kuhala sam, išla u šetnje... Važno je naučiti uživati u sitnicama, ne smijemo zaboraviti biti ljubazni prema sebi samima - rekla je nedavno Rihanna za britanski Closer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.