Nova moda: Odeća za zaključavanje VIDEO

Milanska nedelja mode ove godine je virtuelna, ali modni gigant Fendi je imao šestominutnu reviju muške odeće koji se fokusira na udobnost za vreme zaključavanja.

Nedelja, 17.01.2021.

14:09

Izvor: Tanjug

Nova moda: Odeća za zaključavanje VIDEO
Shutterstock/Kittibowornphatnon

Podeli:

Prvi komadi Fendijeve najnovije linije luksuzne muške odeće prikazani su u stilu muzičkog videa koji je emitovan sa milanske nedelje mode samo u digitalnom obliku, prenosi britanski Gardijan.

"Glavnu ulogu" je igrao maslinasti kaput sašiven od svilene unutrašnje postave - "najmekši deo", a bez pametnog, strukturiranog gornjeg sloja, rekla je Silvija Fendi.

"Ovo je terapijska moda", objasnila je Fendijeva, kreativna direktorka za mušku odeću brenda koji su osnovali njeni baba i deda pre 96 godina, govoreći preko Zuma iz svog milanskog studija.

"Nemoguće je razgovarati o modi i ne govoriti o tome šta se trenutno dešava u svetu. To menja odeću i način na koji se predstavlja", rekla je Silvija Fendi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare