Sofija Milošević je brzo nakon porođaja vratila liniju: Ne pokušavam da "jedem više" FOTO

Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović, koji je nedavno iz Real Madrida došao na pozajmicu u Ajntraht iz Frankfurta, postali su roditelji prošle godine, a manekenku na društvenim mrežama mnogi napadaju da je premršava.

Ponedeljak, 18.01.2021.

12:20

Izvor: Super žena

Sofija Milošević je brzo nakon porođaja vratila liniju: Ne pokušavam da
Foto: Profimedia

Podeli:

Naime, septembra prošle godine rodio se njihov sin David, dok mnogi navode da je manekenka veoma brzo izgubila kilograme.

"Prijateljica mi je rekla da na ovoj fotografiji izgledam super mršavo. Pošto sam se porodila, imala sam sreću da vratim svoju kilažu. Kada sam napustila bolnicu, već sam bila zadovoljna svojim izgledom, iako me je dosta ljudi upozoravalo da ću imati opušten stomak. Stvar je u tome da imam istu težinu kao i pre trudnoće i tako moje telo funkcioniše. Ja samo dojim i mislim da je i to razlog zašto sam tako brzo smršala - i dobro se osećam u svom telu", navela je ona, te dodala:

"Ne pokušavam da 'jedem više' ili da se ugojim. Pročitala sam dosta komentara da sam mršava - takva sam. Samo se radujem odlasku u teretanu jer sam izgubila sve mišiće. Osećam se dobro u svom telu", napisala je ona na Instagramu.

Na Instagramu uglavnom hvale Sofijin izgled, a ima i kritika poput neprimerenog komentara o pozadini poznate mankenke. U jednom komentaru se ističe da se ljudima ne može ugoditi, a mi vam kažemo da mame nakon porođaja nikako ne treba da žure sa mršavljenjem. Njihovo zdravlje i zdravlje njihovih beba je na prvom mestu, svaka ima svoj ritam i treba se izboriti sa svim obavezama koje majčinstvo donosi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.