GALERIJA Zaista ikone stila na Bajdenovoj inauguraciji: Od bele, preko plave do purpurne

Inauguracija 46. predsednika SAD Džoa Bajdena bila je i mesto na kojem su njegova supruga Džil, ali i potpredsednica Kamala Haris i brojne poznate zvezde pokazale da su ikone stila.

Četvrtak, 21.01.2021.

09:55

Izvor: Super žena

GALERIJA Zaista ikone stila na Bajdenovoj inauguraciji: Od bele, preko plave do purpurne
Lejdi Gaga/Foto: Patrick Semansky - Pool / CNP/Polaris/Profimedia

Podeli:

Od bele, preko plave do purpurne, popularne dame pokazale su da i te kako imaju stila i znaju da iznesu sve što obuku. Na inauguraciji je pevala Lejdi Gaga koja je izabrala interesantnu kombinacuju. Džej Lo je bila u belom od glave do pete, dok je nekadašnja prva dama izabrala boju purpura. Ono što je bilo primetno je da su se mnoge dame odlučile da bar jedan odevni predmet imaju u boji purpura.

Kamala Haris došla u kaputu sa posebnim značenjem, Džil Bajden u odeći američke dizajnerke.

*ALT

Modni kreator Igor Todorović gostujući na TV Prva rekao je prva dama Mišel Obama odlazeći iz Vašingtona u to vreme nosila Prada haljinu, kao i da je nova prva dama (Malanija Tramp) "izgledala dosta trapavo u toj celoj priči".

*ALT

"Bajden je bio u Ralf Loren, ne slučajno. To je jedan jako značajni brend za njihov socijalni, društveni poredak. To je brend koji je pravio uniforme za škole... Predstavlja jednu poruku, kako oni to kažu, normalnosti. Njegova žena u tirkiznoj boji može da se komentariiše da je to boja neke božije reke, da ima neki simbol povezivanja...", naveo je Todorović.

*ALT

Govoreći o ljubičastoj boji za koju su se mnoge dame odlučile, rekao je da je to boja imperije.

Pogledajte galeriju i uživajte u fotografijama:

*ALT

*ALT

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.