Vojvotkinja otkrila da obožava seriju koja je zabranjena na dvoru

Sara Ferguson (61), vojvotkinja od Jorka, jedina je pripadnica britanske kraljevske porodice koja iskreno priznaje da joj se sviđa serija "Kruna".

Utorak, 26.01.2021.

12:30

Izvor: Super žena

Vojvotkinja otkrila da obožava seriju koja je zabranjena na dvoru
Foto: Mills & Boon / MEGA/Profimedia

Podeli:

U intervjuu koji je dala magazinu Ju-Es vikli (US Weekly), Sara Ferguson je izjavila da je serija dobro snimljena te da je bila oduševljena prikazom njenog venčanja s princom Endruom.

"Mislim da je veoma lepo snimljeno. Kinematografski izvrsno izvedeno. Sviđa mi se i kako su upriličili moje venčanje", navela je.

Vojvotkinja je priznala i da je opsednuta i impresionirana serijom "Bridgerton", takođe Netfliksovom uspešnom serijom, koju potpisuje Šonda Rajms. Sviđaju joj se likovi, kostimi i okruženje.

*ALT

"Toliko obožavam 'Bridgerton' da sam je već dva puta pogledala. Opsednuta sam tom serijom", otkrila je vojvotkinja, te dodala:

"Mislim da je Dafne sjajan lik, posebno dok je gledamo kako uči o životu. Simpatično mi je kako uči da koristi svoj snažni glas. Dirnulo me to jer smatram da je sada vreme da žene progovore".

Kako i sama radi na svojoj prvoj knjizi za odrasle, romantičnoj priči iz viktorijanskog doba pod nazivom "Her Heart for a Compass", Sara je dodala da bi bila oduševljenjena kad bi i njen roman jednog dana osvanuo na televiziji, a posebno kada bi na tome radila Rajms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare