"Sa tobom se uvek smejem": Ketrin Zita Džouns objavila fotografiju iz prošlosti FOTO

Velška glumica Ketrin Zita Džouns u braku je sa holivudskim glumcem Majklom Daglasom 20 godina, ali redovno preko svog profila na Instagramu suprugu daje do znanja koliko joj znači.

Četvrtak, 28.01.2021.

11:38

Izvor: tportal.hr

Foto: Profimedia

Podeli:

"Sa tobom se uvek smejem", napisala je na Instagramu Ketrin Zita Džouns i uz to stavila tek maleni emotikon srca. Uz rečenicu je objavila i crno-belu fotografiju nastalu na nekom od crvenih tepiha davnih dana, a na kom nasmejana pozira sa svojim suprugom.

U novembru 2020. njih dvoje su proslavili neverovatnih 20 godina braka, što je među holivudskim zvezdama prava retkost, a tokom tih godina, kao kruna njihove ljubavi, porodica se povećala za dva člana, sina Dilana i ćerku Keris.

Zanimljivo je da su oboje rođeni na isti dan, 25. septembra, s time što je holivudski glumac Majkl Daglas rođen 25 godina pre svoje lepe supruge. Ni velika razlika u godinama, kao ni bolesti, među kojima je bio rak grla, koji je dijagnostikovan Daglasu, ali i bipolarni poremećaj Ketrin Zite Džouns, njihovu ljubav nisu poljuljali, iako je bilo kriza.

Velška glumica tajnu njihovog braka svojevremeno je i otkrila: "Dug je to put, a današnji brakovi pucaju jer supružnici previše lako odustaju. Moraš da daš sve od sebe i ne smeš da odustaneš kada se pojavi prvi problem, jer on sigurno nije i poslednji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.