Melanija otvara kancelariju na Floridi za pomoć deci

Bivša američka prva dama Melanija Tramp uspostavlja kancelariju u Palm Biču na Floridi, kako bi produžila inicijativu ”Be best” za pomoć deci, javlja CNN pozivajući se na dva izvora upoznata sa njenim planom.

Četvrtak, 28.01.2021.

18:20

Izvor: Tanjug

Melanija otvara kancelariju na Floridi za pomoć deci
Foto: Profimedia/Stefani Reynolds/Pool/CNP/AdMedia

Podeli:

Tokom vremena provedenog u Beloj kući ona je radila na toj inicijativi koja je bazirana na brizi o zdravlju i dobrobiti dece, bezbednosti na internetu i sprečavanju nasilja na društvenim mrežama, kao i borbi protiv uticaja opijata na decu.

Prema rečima jednog od izvora CNN-a, Tramp nije mnogo pomagao oko platforme prve dame dok je bila u Beloj kući, a kancelarija inicijative nije imala mnogo zaposlenih.

Izvori su naveli da će nova kancelarija uposliti tri člana osoblja Melanije Tramp iz Bele kuće, među kojima je Hejli D`Antuono, koja je godinama bila njena direktorka operacija i supervizor putovanja, a sada je šef Trampove kancelarije.

Oba izvora otkrivaju da Trampova kancelarija trenutno radi izvan njegovog privatnog kluba Mar-a-Lago, gde porodica živi, a članovi osoblja povremeno rade na daljinu.

Melanija, kako navode, traži posebnu kancelariju u oblasti Palm Biča.

Prema nedavnoj anketi CNN-a, Melanija Tramp je napustila Belu kuću sa najnižim rejtingom prve dame.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare