Demi Rouz "pronašla blaženstvo" gola u travi FOTO

Manekenka Demi Rouz otišla je do Ibice pa iskoristila priliku da obnažena napravi seriju fotografija.

Petak, 29.01.2021.

14:12

Izvor: 24sata.hr

Demi Rouz
Foto: Profimedia

Podeli:

Pozirala je gola na travi, a društvo na fotografijama joj je pravio pas.

"Želja mi je da zauvek ostane ovako. Miran život u uglu blaženstva", napisala je u opisu fotografije Rouz i za kratko vreme dobila nekoliko hiljada lajkova.

Nisu nedostajali ni komentari, a jedan obožavalac joj je poručio: "Sad sam odlučio da želim da budem profesionalni fotograf".

Manekenka se nedavno našla u centru pažnje kada je priznala da su je vršnjaci zlostavljali u školi.

"Imala sam 14 godina kad su počeli da me maltretiraju u školi... Htela sam da steknem prijatelje izvan tog okruženja, pa sam većinu vremena provodila na internetu. Zanimala me i virtualna stvarnost, stalno sam bila za kompjuterom, a onda se pojavio "MySpace" i ja sam napokon pronašla svoj poziv", rekla je Demi za "Daily Mail".

Britanka se školovala za kozmetičarku, ali je odustala od obrazovanja zbog lošeg ponašanja vršnjaka i profesora.

"Profesori su se okupljali iza mojih leđa i tračarili, o mom radu govorili su sa velikim neodobravanjem. Nikad nisam pronašla svoje mesto u školi, ljudi su bili prilično gadni prema meni, jednostavno sam bila drugačija, ali otkako sam otišla, procvetala sam! Sad blokiram sve negativne komentare i ne vidim ništa što ne želim da vidim jer ne želim da to utiče na moj način razmišljanja o sebi samoj", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.