Princ Hari objavio fotografiju Megan, a fanovi primetili neobičnu slučajnost FOTO

Princ Hari i vojvotkinja Megan Markl ponovno će postati roditelji, potvrdio je to portparol para, a vest prenose svi svetski mediji.

Ponedeljak, 15.02.2021.

08:51

Izvor: 24sata.hr, Super žena

Princ Hari objavio fotografiju Megan, a fanovi primetili neobičnu slučajnost FOTO
Foto: Shutterstock/ComposedPix

Podeli:

Prvu fotografiju trudne vojvotkinje objavio je poznati fotograf Misan Hariman na svom profilu.

"Meg, bio sam na vašem venčanju i svedočio ovoj ljubavnoj priči pa sam počašćen što sam imao priliku da ovekovečim kako raste. Čestitam vojvodi i vojvotkinji od Sasksa na divnim vestima", napisao je uz fotografiju.

Vest o trudnoći Megan Markl osmah je postala tema broj jedan na društvenim mrežama, a nije dugo trebalo dobrim poznavaocima britanske kraljevske porodice da uoče i jednu neuobičajen slučajnost.

"Pre tačno 37 godina princeza Dajana objavila je kako čeka princa Harija, a danas su Megan i Hari objavili kako čekaju svoje drugo dete", primetili su.

Radosnu vest o prinovi na putu par je podelio na Dan zaljubljenih, nakon što je Megan nedavno otkrila kako je doživela spontani pobačaj prošlog jula. Par je sina Arčija dobio u maju 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare