Dženi Gart o svojim sličnostima sa Keli iz "Beverli Hilsa"

U poslednjem intervjuu, u kom je prepuna emocija govorila o liku Keli Tejlor koji je proslavio u hit seriji 90-ih godina, glumica Dženi Gart uporedila je život njenog lika sa svojim ljubavnim životom i otkrila zanimljive detalje.

Petak, 19.02.2021.

12:49

Izvor: Tportal, Super žena

Dženi Gart o svojim sličnostima sa Keli iz
Foto: Profimedia

Podeli:

"Keli i ja imamo puno toga zajedničkog", rekla je Gart (48) u intervjuu u kom je pričala o svom iskustvu u seriji "Beverly Hills 90210". Kroz razgovor se dotakla i svojih veza u seriji sa Dilanom MekKejem (koga je glumio pokojni Luk Peri) i Brendonom Volšom (Džejson Prisli), ali i još njih nekoliko tokom deset godina snimanja.

"Možda sam zato i u privatnom životu imala toliko razvoda. Spojite ih, razdvojite. Živim za dramu", rekla je Gart.

Glumica iza sebe ima dva propala braka. Tokom snimanja serije "Beverly Hills 90210" bila je udata od 1994. do 1996. za Danijela B. Klarka, 2001. se udala za Pitera Faćinelija, sa kojim ima tri ćerke Luku (23), Lolu (18) i Fionu (14), a dve godine nakon što su se razveli 2013. godine, glumica se udala za Dejva Abramsa.

Američki mediji saznali su u novembru 2017. da je par pred razvodom i da žive razdvojeno, ali nakon toga su se pomirili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare