Oštre reči i suze Nede Ukraden: "Patriotizam nije pojesti krmetinu, pa dignuti tri prsta" VIDEO

"A ja mislila da ste vi pametna žena." To je još i jedna od najblažih uvreda koje su zapljusnule Nedu Ukraden nakon što je na društvenim mrežama objavila da se vakcinisala.

Ponedeljak, 22.02.2021.

12:08

Izvor: Super žena

Oštre reči i suze Nede Ukraden:
Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

Pevačica Neda Ukraden se pre nekoliko dana vakcinisala protiv koronavirusa, i na Instagramu, gde je objavila fotografiju tom prilikom, dobila je mnoštvo negativnih komentara. Nedu Ukraden je pozvala TV Prva i tom prilikom ona je istakla da je navikla da bude na meti, ali su se tokom gostovanja jednako smenjivale suze i oštar govor.

"Na mom čelu su svi ludaci crtali metu. Patriotizam nije pojesti krmetinu, pa dignuti tri prsta. Patriotizam je kad ceniš svoje umetnike, sportiste, glumce, kad pamtiš istoriju, nije patriotizam kad dižemo prstiće i govorimo 'brate, gospodžo'", rekla je zvezda.

Današnje vreme uporedila je sa periodom devedesetih godina kada su je jednako napadali. Ipak, u svemu tome, istakla je da su joj najveća podrška porodica i publika.

"Ne treba se iživljavati, snaga koju mi je Bog dao mi je pomogla, moja porodica i moja publika. Zahvalna sam na svojoj porodici, imam predivnu ćerku, zeta i troje unuka", rekla je Neda.

Ona je zatim dodala i da smatra da ljudima na društvenim mrežama "bode oči" svojim izgledom.

"Sve te moje slike ne bi bole oči da sam ja neka baka seda, ja ih bolim što ovako izgledam. Samo bih poručila svim ženama, pogotovo mojih godina, da cene sebe, da cene dobro u ljudima", završila je pevačica, koja ove godine proslavlja 71. rođendan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.